Ziare.com

Apple planuieste sa vanda 40 milioane de iPhone-uri, in China

de Brandusa Stefanescu
Luni, 30 Ianuarie 2012, ora 16:12

   

Apple planuieste sa vanda 40 milioane de iPhone-uri, in China
Intr-un raport al bancii de investitii Morgnal Stanley se arata ca exista informatii conform carora Apple intentioneaza sa ajunga la un parteneriat cu doua mari companii chineze de telecomunicatii: China Telecom si China Mobile.

In masura in care acordul va fi obtinut pana in 2013, Apple isi va distribui produsele pe piata chineza prin intermediul a 3 operatori de telefonie, ceea ce ar putea determina o crestere a vanzarilor de iPhone pana la 40 milioane de unitati, in anul urmator, noteaza AppleInsider.

Un astfel de acord mareste considerabil prezenta Apple in China care, in prezent, detine doar 10 procente din piata chineza de 150 de milioane de posibili clienti, distribuinu-si produsele printr-un singur operator, China Unicom.

China Mobile, cel mai mare operator de telefonie mobila din lume, detine majoritatea clientilor chinezi, totalizand aproape 120 de milioane de abonati, care platesc mai mult de 16 dolari pe luna operatorului.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

De asemenea, iPhone 6 va fi compatibil cu retelele de telefonie mobila pe care le implementeaza China Mobile. Desi analistii considera ca este prematur pentru a trage toate consecintele din acest posibil acord, cucerirea pietei chineze ar putea echivala cu o relansare pentru produsele Apple.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 649 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Un contract cu statul

China Telecom, China Unicom si China Mobile sint companii de stat (de asemenea si companiile de energie si transport, chiar daca sint traded la burse). China mobile detine 98% din piata chineza. cu atitea knockoffs pe piata chineza, oare ce da apple in schimb in contractul acesta?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor