Ziare.com

Apple vrea sa dea lovitura: Noul iPhone 6, caracteristici si data lansarii (Video)

Luni, 25 Noiembrie 2013, ora 07:13

   

Apple vrea sa dea lovitura: Noul iPhone 6, caracteristici si data lansarii (Video)
Ultimele zvonuri aparute in publicatiile de specialitate prezinta detalii despre noul iPhone 6 al celor de la Apple. Din cate se pare, iPhone 6 va face parte din urmatoarea generatie de smartphone-uri, cu un ecran OLED, in premiera si cu un nou procesor.

Data de lansare a noului iPhone 6 ar putea fi in trimestrul al 3-lea sau al 4-lea din 2014, potrivit Know Your Mobile.

Dupa lansarea dubla a celor doua modele, iPhone 5S si 5C de la inceputul anului 2013, Apple se pregateste sa faca acelasi lucru si in anul 2014, potrivit unor stiri aparute in Bloomberg si in Wall Street Journal.

Ambele telefoane mobile vor fi mai mari decat modelele existente si vor dispune de ecrane OLED, o schimbare semnificativa pentru smartphone-urile Apple, care pana acum au folosit ecrane LCD.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Cele doua noi modele vor avea ecrane de 4,7 inchi si respectiv de 5,5 inchi. iPhone 6 va mai dispune de o tehnologie care va permite controlul anumitor functii ale masinii prin iDevice. Brevetul depus la Oficiul de marci din SUA prevede capacitatea acestei aplicatii de a putea regla radio-ul, a ajusta pozitia oglinzilor si a scaunului masinii.

iPhone 6 va avea capacitate de memorare superioara

Se crede ca iPhone 6 va beneficia de o baterie mai puternica decat cea de 1.440 mAh a modelului 5, probabil una de 2.000 mAh. Sistemul de operare va fi iOS 7, daca nu cumva Apple va anunta o surpriza si va oferi un update, adica iOS 8.

iPhone 6 va dispune de un nou procesor A7 dual-core. In ceea ce priveste multimedia, se asteapta o camera foto de cel putin 8 megapixeli (desi sunt zvonuri ca ar avea 13 megapixeli), cu un blitz LED dublu.

iPhone 6 va fi lansat in mai multe variante, legate de capacitatea de memorare, fiind zvonuri ca Apple va renunta la versiunea de 16 GB. Modelele ar putea avea 32, 64 si 128 GB.

Cum iPhone 5 este disponibil pentru preturi care variaza intre 529 si 699 de lire sterline, iPhone 6, in conditiile unor imbunatatiri semnificative, si preturile vor fi mai mari.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7094 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor