Ce surprize pregateste Apple pentru anul 2015

Duminica, 04 Ianuarie 2015, ora 17:05
7023 citiri
Ce surprize pregateste Apple pentru anul 2015
Foto: Apple

Apple le pregateste surprize placute fanilor sai, avand in vedere ca in 2015 va lansa produse noi, care promit sa ne lase cu gura cascata.

Tom's Guide a realizat o lista ce cuprinde cele mai asteptate dispozitive ce ar putea fi prezentate in acest an de compania americana.

Apple Watch

Gigantul IT a prezentat in septembrie 2014, odata cu smartphone-urile iPhone 6 si iPhone 6 Plus, si un ceas inteligent.

La acea vreme s-a anuntat doar faptul ca Apple Watch va ajunge in magazine "in cursul anului 2015".

Insa oamenii lui Tim Cook ne-au facut acum si mai curiosi in legatura cu acest produs dupa ce pe site-urile Apple din Europa a aparut informatia ca utilizatorii vor face cunostinta cu ceasul inteligent "la inceputul acestui an".

Unele zvonuri arata ca Apple Watch ar urma sa ajunga in magazine in apropierea sarbatorii de Sfantul Valentin, care se celebreaza pe 14 februarie.

Dispozitivul se sincronizeaza cu iPhone-ul pentru a aduce mesajele, apelurile, hartile si chiar platile online la incheietura ta.

MacBook Air cu Retina Display de 12 inchi

Apple este deja cunoscuta pentru faptul ca produsele sale sunt din ce in ce mai subtiri, iar laptopul MacBook Air nu va face exceptie.

Noua versiune, ce ar putea fi lansata in primavara sau in vara, va avea un ecran Retina de 12 inchi cu rezolutie 2.560 x 1.600 pixeli.

De asemenea, va avea si o grosime mai mica decat cel care se vinde in prezent in magazine (0,68 inchi).

iPhone 6 Mini, iPhone 6s sau iPhone 7

Apple va lansa cu siguranta anul acesta un nou smartphone, insa seria iPhone poate evolua in multe forme.

Daca va mentine traditia, compania americana va prezenta in a doua jumatate a anului un iPhone 6S, care va reprezenta doar o varianta imbunatatita a celui din prezent. De asemenea, este posibila si lansarea unui iPhone 6C, destinat celor cu buget mai redus.

Insa alte informatii arata ca Apple va prezenta o varianta cu ecran de 4 inchi a telefonului actual, cunoscut sub numele de iPhone Mini.

O alta posibilitate ar fi lansarea unui telefon cu totul nou, iPhone 7, care va beneficia de functii precum un display extrem de rezistent realizat din safir, o carcasa din "metal lichid", un material durabil, ecran 3D sau chiar o camera foto care sa rivalizeze DSLR-urile.

iPad Pro

Zvonurile arata ca Apple lucreaza la o tableta uriasa, denumita iPad Pro, care ar putea avea un display de 12,9 inchi. Ea va fi dotata cu senzor de amprenta si un procesor puternic.

Produsul ar putea veni "la pachet" cu o tastatura, ca raspuns la tableta Surface de la Microsoft, si ar putea folosi sistemele de operare iOS si OS X pentru o productivitate maxima.

Momentan, productia iPad pro a fost putin amanata, din cauza cererii mari pentru iPhone 6 Plus, insa cu siguranta vom vedea aceasta tableta in a doua parte a anului.

iMac-uri cu ecrane Retina

Anul trecut, Apple a lansat desktopul iMac de 27 inchi cu ecran Retina si rezolutie 5K, iar in 2015 ne asteptam ca acelasi lucru sa se intample si pentru modelele mai mici, de 21,5 inchi.

Cel mai probabil, ele vor aparea in vara.

iOS 9 si OS X 10.11

Desi nu se stiu prea multe detalii despre noile sisteme de operare, ele vor aparea cu siguranta pana la finalul anului.

Cateva brevete de inventie arata imbunatatiri la sistemul de harti, la sistemul de plati Apple Pay, precum si la tehnologia NFC.

Camera foto a viitorului iPhone va primi cu siguranta un upgrade, asa ca ne asteptam la noi functii de editare pentru aceasta.

Ca de obicei, iOS 9 va fi lansat impreuna cu noul smartphone.

Pe de alta parte, sistemul de operare pentru laptopuri va conecta dispozitivele Apple si mai mult intre ele.

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
#produse Apple 2015, #lansari Apple 2015, #noutati iPhone 7, #noutati Apple watch, #zvonuri iPhone 7, #zvonuri Apple Watch , #iPhone