Ce va lansa Apple pe 7 septembrie: De la noul iPhone la casti wireless

Sambata, 03 Septembrie 2016, ora 19:42
13113 citiri
Ce va lansa Apple pe 7 septembrie: De la noul iPhone la casti wireless
Foto: Arhiva Ziare.com

Mai e mai putin de o saptamana pana la evenimentul in cadrul caruia Apple va lansa iPhone 7 si va dezvalui celelalte noutati pe care le-a pregatit clientilor sai. Insa ce stim pana acum despre noile produse?

Publicatia 9to5Mac a facut o lista cu lucrurile ce vor fi anuntate pe 7 septembrie de catre gigantul IT condus de Tim Cook.

iPhone 7 si 7 Plus

Acelasi design: iPhone 7 va semana foarte mult la exterior cu actualul iPhone 6S, cu exceptia locului in care va fi amplasata antena.

Sistem dual pentru camera foto: Una dintre cele mai mari schimbari la componenta hardware o reprezinta sistemul dual pentru camera foto. Acesta va aduce un avantaj important - zoom-ul va fi mult mai bun. Totusi, se pare ca tehnologia va fi implementata doar la modelele de iPhone mai mari, de 5,5 inchi, in timp ce cele de 4,7 vor beneficia de stabilizare optica.Apple va mari si rezolutia camerelor foto la 12 megapixeli.

Butonul Home are parte de un redesign: De fapt, acesta va primi functii noi.

Fara gaura pentru casti: Asta inseamna ca Apple isi forteaza clientii sa foloseasca casti wireless.

32GB-256GB: In sfarsit, capacitatea de stocare nu mai incepe de la 16GB, ci de la 32GB, si va ajunge la 256GB.

O noua culoare: iPhone 7 va fi disponibil intr-o noua varianta de culoare, anume "negru spatial".

iOS 10: Noua versiune a sistemului de operare se afla momentan in versiunea beta, insa varianta finala va fi prezentata odata cu iPhone 7. Afla care sunt modificarile ce vor fi aduse de iOS 10.

Appe Watch 2

GPS: Apple va implementa la a doua generatia a ceasului sau inteligent un nou cip pentru localizarea prin GPS, ceea ce inseamna ca gadget-ul va fi mai putin dependent de iPhone-ul la care trebuie sa se conecteze pentru a functiona la capacitate maxima.

Design similar: Informatiile obtinute de la furnizori arata ca Appple Watch 2 va arata aproape la fel ca prima generatie, insa e posibil sa exista unele schimbari, cum ar fi noi modele de curele.

Bateria: O alta veste buna este ca autonomia bateriei va creste, astfel ca vei putea folosi mai mult timp gadget-ul.

watchOS3: Noua versiune a sistemului de operare pentru ceasul inteligent va aduce functii noi ce vor imbunatati performanta. In plus, utilizatorul va putea personaliza mai usor smartwatch-ul, iar serviciul de mesagerie va fi imbunatatit.

Accesorii

Casti wireless de la Beats: Era clar ca odata ce dispare gaura pentru castile cu fir, Apple le va inclui cu unele wireless, care vor fi fabricate de divizia Beats, cumparata in urma cu ceva vreme de la rapper-ul Dr. Dre.

Bonus?

Un nou MacBook Pro: Apple pregateste lansarea unui nou laptop, dar ramane de vazut daca acesta va fi prezentat pe 7 septembrie sau peste cateva luni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#lansare iPhone 7, #Apple iPhone 7, #lansare Apple, #zvonuri iPhone 7, #informatii iPhone 7, #iPhone 7 , #iPhone