Cele mai bune zece aplicatii Apple pentru copii (Video)

Duminica, 18 Decembrie 2011, ora 20:14
4976 citiri
Cele mai bune zece aplicatii Apple pentru copii (Video)
Foto:chud.com

Orice adult care are in posesie un iPod touch sau un iPad va poate spune cat de indragite sunt aceste produse de catre copii, iar aplicatiile speciale dedicate acestora nu fac exceptie. Care au fost cele mai bune in 2011?

1.Craciunul lui Charlie Brown (Charlie Brown Christmas)

Este o aplicatie populara mai ales in perioada Craciunului, insa ar putea la fel de bine sa stea instalata pe iPhone sau iPad pe toata perioada anului, noteaza Telegraph.

Aplicatia preia desenul animat din 1965 si il transforma intr-o carte desenata virtuala, personajul principal avand vocea actorului Peter Robbins, cel care l-a jucat initial pe Charlie Brown.

Are un design minunat, obiectele trecand din loc in loc pe masura ce intorci pagina, sau iesind in evidenta cand le atingi. Exista si jocuri in aplicatie si alte surprize, cum ar fi decoratii de Craciun. Cu siguranta copiii vor iubi aceasta aplicatie, insa si adultii nostalgici.

2. Fantasticele carti zburatoare ale domnului Morris Lessmore (The Fantastic Flying Books of Mr Morris Lessmore)

Aceasta aplicatie este atat de bine lucrata, incat este intriganta atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Morris Lessmore a evoluat dintr-un scurt metraj de Oscar intr-o aplicatie care este parte animatie, parte carte de povesti, parte joc. Este povestea unui om care este luat pe sus de o furtuna si care se trezeste intr-o casa de la tara, populata de carti prietenoase si fermecatoare.

Aplicatia incurajeaza o varietate de interactiuni, atat pentru a impinge povestea inainte, cat si pentru a te juca cu multiplele piese.

3. Toca Robot Lab

Este o aplicatie foarte simpla, insa care pare sa asigure distractie nelimitata.

Diferite parti ale unui robot cad inspre baza ecranului. Mai intai capul, apoi corpul, apoi picioarele si bratele. Depinde de jucator sa asambleze partile robotului, astfel incat apoi sa poate zbura cu acesta printr-un labirint pentru a colecta niste stele. Si apoi tot asa, caci copiii nu par sa se plictiseasca niciodata de acest joc, care demonstreaza cat de importanta este repetitia si experimentarea pentru copiii care vor sa se joace si sa invete.

4. Cartea de mers la somn (The Going To Bed Book)

Cartile Sandrei Boynton au incantat copiii de mai bine de 30 de ani incoace, iar cei de la Loud Crow, compania care a dezvoltat aplicatia "A Charlie Brown Christmas" au facut o treaba buna cand au decis sa le adapteze pentru iPad.

Exista patru carti adaptate, pana acum, din cele scrise de Boynton, insa aceasta va incanta cu siguranta si copiii, si bunicii.

5. Cartile Lady Me Classic

O alta aplicatie care ofera o doza zdravana pentru parinti, insa multa distractie pentru copii. Aplicatia Me Boks da oportunitatea accesarii versiunilor digitale ale cartilor clasice Ladybird, care au aparut inca din anii '40. Cartile sunt narate de celebritati, oferind utilizatorilor posibilitatea de a se inregistra povestind.

6. Cars 2

Aplicatiile Disney se numara printre cele mai inovatoare accesorii iPad care au iesit in acest an. Acest joc presupune plasare masinilor de jucarie din plastic pe iPad, astfel incat sa poti interactiona cu lumea virtuala a jocului. Aplicatia se poate achizitiona gratuit, si poti folosi chiar masini de jucarie fabricate de hartie. Distractia adevarata, insa, este cu masinutele Disney.

7. Postman Pat SDS

Aplicatia marcheaza a treizecea aniversare a Postman Pat si include opt mini jocuri cu postasul si prietenii sai. Printre provocari se numara sortarea plicurilor in tren, si exista multe nivele de dificultate, ceea ce face jocul potrivit pentru toate categoriile de varsta.

8. DK My First Word Play App

Exista o multime de aplicatii Dorling Kindersley disponibile pe sistemele iOS, insa acum au aparut si pentru copii.

Dupa cum sugereaza si titlul, aplicatia ajuta prescolarii sa invete primele lor cuvinte. Designul se evidentiaza prin culorile stralucitoare si imagine mari pentru o gama variata de jocuri simple.

9. Povestea lui Petrica Iepurasul (The Original Tale of Peter Rabbit)

Clasica poveste pentru copii a lui Beatrix Potter a fost transformata intr-o aplicatie dragalasa de catre Penguin Books. Aplicatia contine textul si ilustratiile originale din carte. Imaginele sunt animate cu subtilitate, fiind adaugate si efecte de sunet si muzica in compozitia lui Carl Davis.

In afara de cartea propriu-zisa, exista si o mare varietate de jocuri, printre care si "Iepurasul infometat", in care Peter trebuie sa prinda in cosulet legumele care cad.

Aplicatia le permite copiiilor sa coloreze scenele din carte.

10. Huddlestones

Aceasta aplicatie este destinata copiilor care vor sa invete alfabetul, continand carticele pentru fiecare litera a alfabetului, cu o ilustratie deosebita pentru fiecare.

Cartile marcate cu litere arata ca niste vechi jucarii de lemn, care cu siguranta vor atrage atentia celor mici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#aplicatii iPhone copii, #aplicatii iPad copii, #cele mai bune aplicatii iPhone, #aplicatii iPhone Craciun , #iPhone