Cum va arata noul iPhone 6 (Video)

Marti, 01 Aprilie 2014, ora 10:33
7777 citiri
Cum va arata noul iPhone 6 (Video)
Foto: Daily Mail

Apple face ultimele finisari la noul iPhone 6, astfel ca deja au aparut fotografii care prezinta posibile versiuni ale smartphone-ului.

Un site francez a luat in calcul zvonurile de pana acum si schemele publicate in presa si a realizat un concept impreuna cu un artist 3D, scrie Daily Mail.

Apple urmeaza sa lanseze noul sau telefon in septembrie, iar zvonurile arata ca va avea un ecran mai mare decat cel din prezent.

Cand va fi lansat noul iPhone 6 - vezi ce va putea face el (Video)

Conceptul realizat de designer-ul web Martin Hajek arata un smartphone foarte subtire, cu marginile rotunjite.

Pe de alta parte, un site japonez sustine ca Apple va lansa, de fapt, doua telefoane, unul cu ecran de 4,7 inchi, iar celalalt cu display de 5,7 inchi.

Publicatia a aratat ca viitorul telefon va fi subtire si va pastra senzorul de amprenta regasit la iPhone 5S. Totusi, informatiile nu au fost confirmate in mod oficial.

Un alt concept realizat de italienii Enrico Penello si Ran Avni contine cateva functii pe care le-ar placea sa le vada la noul iPhone. Mai exact, ei vor un ecran curbat, un senzor de amprenta luminat si urmatoarele rezolutii: pentru cel de 4 inchi - 1.136x640 (326 ppi), 4,7 inchi - 1.920x1.080 (440 ppi), 5.5 inchi - 2.272x1.280 (510 ppi).

Recent, o sursa a mentionat ca noul iPhone 6 va avea o camera foto mult imbunatatita, de 10 MP, de la 8 MP. In plus, va beneficia si de lentile noi, astfel ca pozele vor avea o calitate ridicata.

De asemenea, site-ul MacRumors a sugerat ca va avea si un filtru de imagine, care va oferi claritate fotografiilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#comcept iPhone 6, #zvonuri iPhone 6, #poze iPhone 6, #specificatii iPhone 6 , #iPhone