Cum va fi iPhone in viitor

Marti, 02 Octombrie 2012, ora 07:38
3142 citiri
Cum va fi iPhone in viitor
Foto: ABC News

Abia a fost lansat ultimul model de iPhone, iar oamenii privesc spre viitor si se intreaba cum vor fi noile modele de telefoane ale celor de la Apple si pana unde va ajunge tehnologia smartphone.

Noul model de telefon se bazeaza pe materiale precum aluminiul si sticla, imbunatatind aspectul modelului anterior, iPhone 4S, scrie ABC News. iPhone 5 se remarca prin display-ul mai generos si prin durata mai mare de viata a bateriei sale.

Cu siguranta, viitorul nu ne va mai rezerva surprize neplacute precum aplicatia cu harti, care a starnit numeroase comentarii ironice ale utilizatorilor. De asemenea, o aplicatie precum Siri va trebui neaparat imbunatatita, caci clientii Apple s-au declarat nu o data nemultumiti de performantele ei.

In viitor, se asteapta de la iPhone sa le permita utilizatorilor sa plateasca acolo unde vor doar prin apropierea telefonului de un anumit dispozitiv care va inregistra plata. Concurenta e acerba, caci Microsoft isi va lansa un nou sistem de operare foarte curand si va fi un concurent de temut pentru Apple.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#iphone 5 apple smartphone, #telefon mobil microsoft sistem operare, #noul iPhone , #iPhone