Cum vrea Apple sa isi spele pacatele cu noul iPhone (Video)

Marti, 11 August 2015, ora 11:43
5408 citiri
Cum vrea Apple sa isi spele pacatele cu noul iPhone (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Noile iPhone-uri vor fi realizate din materiale mai rezistente, pentru ca dispozitivele sa nu se mai indoaie, cum a fost cazul modelelor 6 si 6 Plus.

Informatia apare intr-un clip postat pe canalul oficial de Youtube al celor de la Unbox Therapy, care sustin ca au pus mana pe componentele viitoarelor telefoane ale companiei americane, informeaza News.com.au.

Apple, in impas? Ce spune analistul cu cele mai corecte previziuni despre noul iPhone

Materialul video compara partea din spate a presupusului iPhone 6S cu cea de la iPhone 6 si arata ca primul are dimensiuni mai mari (138,2 mm x 67,16 mm versus 138,09 mm x 66,91 mm), insa va fi cu 2 grame mai usor, ceea ce inseamna ca Apple foloseste o calitate mai buna a materialelor in cazul viitorului telefon.

In consecinta, acesta va fi mai rezistent, arata sursa citata.

iPhone 6S si "fratele" mai mare iPhone 6S ar urma sa fie lansate in cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 9 septembrie, potrivit celor mai recente zvonuri.

Bendgate

Modelele actuale, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, au intrat in atentia presei anul trecut, dupa ce cativa utilizatori au observat ca dispozitivele se indoaie, daca aplici presiune in anumite puncte.

Utilizatorii au dat si un nume acestei probleme: bendgate.

iPhone 6 Plus se indoaie: Prima declaratie oficiala de la Apple

Apple a recunoscut ca se poate intampla asa ceva, in special in cazul iPhone 6 Plus, insa a mentionat ca sunt foarte rare cazurile, iar dispozitivele cu probleme vor fi inlocuite imediat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Apple iPhone 6s, #Apple materiale iPhone, #Apple schimbari iPhone 6S , #iPhone