Functia iPhone 6 care va bucura enorm utilizatorii

Luni, 07 Iulie 2014, ora 13:27

   

Functia iPhone 6 care va bucura enorm utilizatorii
Veste buna pentru cei care s-au saturat sa introduca un cod de securitate de fiecare data cand vor sa foloseasca smartphone-ul: iPhone 6 te-ar putea scapa de aceasta povara.

Apple a depus o cerere pentru aprobarea unui brevet de inventie, ce ar putea fi folosit la viitorul smartphone al companiei americane, scrie Delhi Daily News.

Noi imagini cu iPhone 6 - cu ce vrea Apple sa ne surprinda (Foto)

Astfel, daca posesorul iPhone 6 ajunge acasa, la birou sau intr-un loc in care stie ca poate folosi dispozitivul in siguranta, atunci nu va mai fi nevoit sa tasteze codul de securitate.

Pentru ca deblocarea automata sa functioneze, el trebuie sa aleaga in prealabil retelele de Internet care pot fi folosite fara probleme.

Telefonul detecteaza locul in care se afla utilizatorul folosind conexiunile Bluetooth, Wi-Fi si GPS, iar daca recunoaste datele de identificare ale unei retele sigure, atunci functia va fi activata.

In caz contrar, posesorul iPhone 6 va fi nevoit sa tasteze codul de siguranta.

International Business Times mai noteaza ca, odata ce utilizatorul va intra intr-o zona sigura, atunci telefonul va incarca automat aplicatiile corespunzatoare acesteia.

De exemplu, odata ajuns la birou, iPhone 6 va afisa toate aplicatiile pe care le folosesti de obicei la locul de munca.

In cazul in care Apple se va decide sa incorporeze aceasta functie la viitorul smartphone, atunci iPhone 6 va deveni un dispozitiv intuitiv, fiind cu un pas inaintea rivalilor, mai arata sursa citata.

Surse din industrie au aflat ca noul telefon al companiei conduse de Tim Cook va fi lansat in luna septembrie si va fi disponibil in doua versiuni, unul cu ecran de 4,7 inchi, iar dimensiunea celuilalt va fi de 5,5 inchi.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5196 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
tragaci
rank 2
Uaaaaauuuuuuuuuuu.....................
Ce inventie ...!!!
MosGerila
rank 5
Nici acum nu introduc un cod de acces. De aceea am pe iPhone 5S
un scanner in buton :)))

Si cum scanerul inregistreaza mai multe amprente care sint autorizate, va recomand sa incercati scanarea a tot felul de parti anatomice: tetina, la kékétte, etc...
Sulampahar
rank 4
Mos Gerila, inceteaza cu mascariile pe internet, ca de aud
copiii. Nu ne intereseaza de ce parti anatomice iti scanezi *** cu telefonul.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor