iPhone 6S si iPhone 6S Plus, disponibile oficial in Romania - UPDATE

Marti, 29 Septembrie 2015, ora 09:05
5618 citiri
iPhone 6S si iPhone 6S Plus, disponibile oficial in Romania - UPDATE
Foto: Apple

iPhone 6S si iPhone 6S Plus, cele mai noi telefoane lansate de Apple, vor fi disponibile in curand la operatorii de telefonie mobila din Romania.

Astfel, precomenzile pot fi facute de vineri, 2 octombrie, iar livrarile vor fi realizate incepand cu 9 octombrie.

Vodafone a fost prima companie telecom din tara noastra care a facut acest anunt.

"Incepand de vineri, 9 octombrie, Vodafone Romania le va oferi utilizatorilor sai noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus, cele mai avansate modele de iPhone ale momentului.

Utilizatorii interesati se pot pre-inregistra pentru noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus, incepand chiar din acest moment, pe Vodafone.ro, iar incepand de vineri, 2 octombrie, pot inregistra pre-comenzi pe site-ul companiei, in reteaua de magazine proprii si in magazinele partenerilor", se arata intr-un comunicat de presa.

Ulterior, Orange a postat un mesaj similar pe pagina oficiala de Facebook.

"iPhone 6s si iPhone 6s Plus vin la Orange pe 9 octombrie, iar din 2 octombrie vor fi disponibile pentru precomanda", au scris reprezentantii companiei.

UPDATE: Si Telekom a facut un anunt similar.

"Telekom Romania va oferi iPhone 6s si iPhone 6s Plus, cele mai avansate terminale iPhone, incepand de vineri, 9 octombrie 2015. Utilizatorii interesati pot pre-comanda terminalele iPhone 6s si iPhone 6s Plus incepand de vineri, 2 octombrie, pe www.telekom.ro", se arata intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

Momentan nu se stiu preturile sau ofertele la abonamente.

Cat costa la liber

In magazinele online, pretul pentru iPhone 6S porneste de la 3.999 de lei, variante de 16 GB, la liber, iar acelasi model de iPhone 6S Plus - 4.499 de lei.

iPhone 6s e mai puternic decat un laptop MacBook?

Record pentru Apple

Telefoanele se gasesc deja in magazinele din alte tari, iar in primele trei zile de la lansare, iPhone 6S si iPhone 6S Plus au inregistrat un record, potrivit Business Insider.

Modelele s-au vandut in peste 13 milioane de exemplare in primele trei zile, depasind performanta realizata de iPhone 6 si iPhone 6 Plus - 10 milioane de unitati.

Spre deosebire de anul trecut, Apple a avut parte de o strategie buna, avand in vedere ca noua serie iPhone 6s a fost lansata simultan atat in Statele Unite si Europa, cat si in China. A doua piata de desfacere ca marime pentru Apple, tara asiatica a lipsit din statisticile din 2014, din cauza unor probleme birocratice.

Din 9 octombrie, telefoanele vor fi disponibile in alte 40 de tari, inclusiv Romania.

C.P.

Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Omisia mențiunilor cu privire la reducerea consumului de carne din planul ONU pentru luptă împotriva schimbărilor climatice a atras critici din partea experților. Raportul ONU nu aduce în...
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Cotaţiile futures la cacao s-au dublat în mai puţin de trei luni, ceea ce va majora costurile dulciurilor pentru consumatori şi îi va trimite pe producătorii de ciocolată să caute materie...
#iPhone 6S disponibil Romania, #iPhone 6S Romania, #iPhone 6S Orange, #iPhone 6S Vodafone, #iPhone 6S Telekom , #iPhone