iPhone 7: Toate zvonurile de pana acum

Luni, 26 Octombrie 2015, ora 12:57
5877 citiri
iPhone 7: Toate zvonurile de pana acum
Foto: Arhiva Ziare.com

iPhone 6S a fost lansat luna trecuta, insa Apple lucreaza deja la un nou smartphone, care ar putea aduce schimbari majore.

Noua generatie de telefoane va fi o piatra de incercare pentru gigantul IT american, avand in vedere ca estimarile analistului Ming-Chi Kuo de la firma KGI Securities arata ca vanzarile iPhone 6S vor fi dezamagitoare.

In consecinta, presiunea va fi una foarte mare pentru iPhone 7, asa ca Apple va fi obligat sa isi revitalizeze varful de gama.

In aceste conditii, Value Walk a adunat cele mai fierbinti zvonuri despre viitorul dispozitiv.

Un nou design

Analistul Gene Munster de la firma Piper Jaffray crede ca butonul Home/Acasa va fi eliminat la iPhone 7, o inovatie despre care se vorbeste deja de cativa ani.

De asemenea, functiile acestuia vor fi preluate de tehnologia 3D Touch, implementata la iPhone 6S. Momentan, aceasta permite efectuarea unor comenzi diferite in functie de cat de tare apesi pe ecran.

In consecinta, Apple ar putea mari ecranul dispozitivului si ar putea aduce imbunatatiri bateriei.

O posibila problema e legata de senzorul de amprenta Touch ID, care pana acum a fost inclus in butonul Home/Acasa, insa solutie ar fi mutarea lui pe partea laterala.

Primele zvonuri despre iPhone 7: Apple ar pregati niste schimbari majore

Ecran de safir

In 2014, inainte de lansarea iPhone 6, au existat foarte multe zvonuri care aratau ca Apple va renunta la ecranul realizat din sticla si va opta pentru un alt material: safirul. Acesta e mai greu de produs, dar e mult mai rezistent.

Pana la urma, compania a renuntat atunci la idee, insa a implementat-o la ceasul inteligent Apple Watch.

In consecinta, Munster se asteapta ca materialul sa fie implementat la iPhone 7, mai ales ca Apple are stocuri uriase de materie prima in acest sens.

Alte imbunatatiri

Mai exista cateva domenii in care se asteapta imbunatatiri. De exemplu, iPhone 7 ar putea fi extrem de subtire, iar camera foto ar putea avea parte de cateva imbunatatiri semnificative. De exemplu, telefonul ar putea face fotografii ca un aparat DSLR.

De asemenea, e posibil ca Apple sa introduca un model pentru nostalgici, cu ecran de 4 inchi, posibil cu numele iPhone 7C, care va fi mai mic si mai ieftin.

Cel mai probabil, iPhone 7 ar urma sa fie lansat in septembrie 2016.

Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Omisia mențiunilor cu privire la reducerea consumului de carne din planul ONU pentru luptă împotriva schimbărilor climatice a atras critici din partea experților. Raportul ONU nu aduce în...
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Cotaţiile futures la cacao s-au dublat în mai puţin de trei luni, ceea ce va majora costurile dulciurilor pentru consumatori şi îi va trimite pe producătorii de ciocolată să caute materie...
#zvonuri iPhone 7, #informatii iPhone 7, #specificatii iPhone 7, #cand va fi lansat iPhone 7 , #iPhone