Noi zvonuri despre iPhone 6 - ce surprize pregateste Apple

Joi, 13 Februarie 2014, ora 08:33
4765 citiri
Noi zvonuri despre iPhone 6 - ce surprize pregateste Apple
Foto: Federico Ciccarese

Presa asiatica a adunat cele mai noi zvonuri legate de lansarea iPhone 6, noul smartphone de la Apple care urmeaza sa fie lansat in acest an.

Compania americana a pregatit doua telefoane in 2014, unul cu un ecran de 4,7 inchi, iar celalalt de 5,5 inchi.

Cel mai probabil, ele vor fi dezvaluite in luna septembrie, sustine publicatia China Morning Post, care citeaza surse apropiate situatiei, potrivit Business Insider.

Noile iPhone-uri vor fi dotate cu safire, materiale care sunt rezistente la zgarieturi si care sunt aproape la fel de dure ca diamantele.

Mai mult, unele surse din Japonia au aratat ca iPhone 6 va avea o camera FaceTime mai performanta, un ecran mai mare si va fi mai usor decat iPhone 4S, care are display de 4 inchi.

Business Insider noteaza ca aceste zvonuri sunt fie previzibile, fie o reiterare a ceea ce s-a mai publicat pana acum.

Insa este important ca majoritatea rapoartelor arata ca vor fi lansate doua telefoane, unul cu ecran mai mic si mai ieftin, iar celalalt cu display mai mare si mai scump.

Decizia este una foarte importanta, avand in vedere ca Apple a ramas singurul producator al carui varf de gama are un ecran de 4 inchi. Samsung, HTC, Nokis si ceilalti jucatori din industrie au telefoane de 5 inchi sau mai mari.

Sud-coreenii au dispozitive si de 6 inchi, mai arata sursa citata.

Multi analisti sustin ca aceste telefoane uriase sunt foarte populare in Asia, astfel ca daca Apple vrea sa obtina o cota de piata mare trebuie sa lanseze un phablet (telefon-tableta).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#zvonuri iPhone 6, #lansare iPhone 6, #specificatii iPhone 6, #iPhone 6 , #iPhone