Noul iPhone ieftin pe care il pot cumpara toti (Video)

Duminica, 06 Ianuarie 2013, ora 23:42
6807 citiri
Noul iPhone ieftin pe care il pot cumpara toti (Video)
Foto: inquisitr.com

Noul iPhone pe care il va lansa compania Apple ar putea fi accesibil tuturor. Varianta mini a celebrului smartphone va urma acelasi principiu precum iPad-ul mini.

iPhone mini ar putea sa coste sub 250 de dolari, conform primelor informatii aparute in aceasta privinta, scrie inquisitr.com. Devenind mai ieftin, noul telefon va fi cumparat de tot mai multi oameni, facand profitul companiei mai mare.

Se pare ca Samsung castiga mai mult teren in ultimul timp in fata Apple pe piata telefoanelor inteligente. Se asteapta ca Samsung sa vanda o treime din toate telefoanele care vor fi cumparate anul acesta, iar Apple sa creasca in vanzari doar cu un procent fata de anul trecut, adica la 21%.

iWatch, ceasul revolutionar?

Peter Misek, analist in domeniu, este de parere ca noul iPhone mini ar urma sa coste intre 200 si 250 de dolari. Conform unor alti experti in domeniu, Apple va scoate cu siguranta pe piata aceasta varianta a telefonului lor, dar nu prea curand. Lansarea lui ar putea avea loc in urmatorii trei ani, cel mai probabil in 2014.

Intre timp, noul model, iPhone 5S sau iPhone 6, urmeaza a fi lansat in iunie 2013, conform unor noi informatii aparute. Ca o curiozitate, Apple are in proiect si producerea unui ceas, iWatch. El poate fi conectat la telefon sau la iPad, permitand un control mai bun si mai usor al acestor dispozitive.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#apple smartphone iphone 6, #ipad iphone mini iwatch, #samsung telefon vanzari , #iPhone