Noul sistem de operare de la Apple, iOS 7, poate fi descarcat: Erori si functii noi (Video)

Joi, 19 Septembrie 2013, ora 21:01
3310 citiri
Noul sistem de operare de la Apple, iOS 7, poate fi descarcat: Erori si functii noi (Video)
Foto: Daily Mail

iOS 7, noul sistem de operare pentru dispozitivele Apple, poate fi descarcat de posesorii de iPhone-uri si iPad-uri. Desi vine cu un nou design si cu functii imbunatatite, unii utilizatori care au dorit sa il instaleze au intampinat mici probleme.

Astfel, printre erorile aparute s-au numarat "Software Update Unavailable", "Software Update Failed" si "An error occurred donwloading iOS 7.0", scrie Daily Mail.

In plus, unii utilizatori au mentionant ca nu sunt multumiti de fapul ca iOS 7 necesita un spatiu de stocare mai mare decat in cazul versiunii precedente, adica 3,1 GB, in conditiile in care memoria interna totala poate fi de 16 GB, 32 GB sau 64 GB.

Cel mai probabil, aceste erori sunt cauzate de faptul ca cei care creeaza aplicatii nu au apucat inca sa le actualizeze pentru noul sistem de operare.

Astfel, indicat ar fi ca posesorii de telefoane sau tablete Apple sa mai astepte cateva zile pentru a-si instala iOS 7.

Sistemul de operare va functiona pe telefoanele iPhone 4, 4S si 5, generatia a cincea de iPod Touch, iPad Mini, iPad 2, 3 si 4. De asemenea, el este preinstalat pe viitoarele generatii de iPhone 5S si 5C, care vor ajunge in magazine pe 20 septembrie.

La o luna dupa lansarea precedentului sistem de operare, iOS 6, 61% dintre posesorii de iPhone si iPad-urile si-l instalasera pe device-uri. In cele din urma, acesta a ajuns sa fie instalat pe 96% dintre i-device-urile aflate in folosinta.

Ce aduce nou iOS 7

- un nou design: Pana acum erau folosite efectele 3D, texturi lucioase si umbre, insa iOS 7 a renuntat la ele, avand un design plat si stratificat.

- un control mai bun: Control Center poate accesat din orice fereastra cu o miscare a degetului de jos in sus, facuta la baza ecranului. Cu ajutorul sau puteti regla foarte repede volumul, luminozitatea si setarile de muzica si puteti accesa camera video.

-fotografii mai bune: Aplicatia foto/video integrata in iOS 7 contine filtre predefinite si posibilitatea de a realiza poze patrate, optiune destinata probabil fanilor Instagram. In cazul iPhone-ului 5S, aceasta va putea realiza filme HD la 120 de cadre pe secunda.

- iTunes Radio: Utilizatorii iPhone vor putea asculta muzica atata vreme cat au conexiune la internet.

- FaceTime Audio: Folosita pana acum aplicatia doar pentru video chat, aplicatia va putea fi folosita acum si pentru apeluri audio, ceea ce se traduce practic prin convorbiri nelimitate fara consumarea minutlor de pe abonament sau cartela.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Conform informațiilor recente venite din rândul furnizorilor de componente, Samsung are în plan să grăbească lansarea noului model Galaxy S24 FE. Mișcarea vine în urma performanței...
Concedierile de la Tesla lovesc din plin singura sa fabrică din Europa. Peste o treime din angajați ar urma să rămână fără slujbă
Concedierile de la Tesla lovesc din plin singura sa fabrică din Europa. Peste o treime din angajați ar urma să rămână fără slujbă
Tesla, cel mai mare producător auto în funcţie de capitalizarea bursieră, va concedia până la 3.000 de angajaţi la singura sa fabrică din Europa, Grunheide, lângă Berlin, după ce a...
#Apple iOS 7 descarcare, #Apple iOS 7, #descarcare iOS 7 , #iPhone