Numaratoare inversa pana la iPhone 5?

Marti, 04 Octombrie 2011, ora 17:14
2710 citiri
Numaratoare inversa pana la iPhone 5?

iPhone 5, noul model de smartphone Apple, va fi lansat marti in cadrul unei conferinte de presa. O parte din presa de specialitate sustine ca Apple ar urma sa lanseze noul model iPhone4S, in loc de noul model.

Conform presei internationale, noul iPhone ar urma sa fie prezentat de CEO-ul Apple, Tim Cook, desi au existat zvonuri ca la eveniment ar putea fi prezent si fostul director, Steve Jobs.

Tot marti ar putea fi anuntat si noul sistem de operare iOS5 si noua optiune Newsstand, care organizeaza aplicatiile pentru presa.

Conform Washington Post, noul telefon va avea un procesor mai rapid si va avea navigare actionata prin voce. Anul trecut, Apple a achizitionat Siri, o companie care realizeaza software pentru transpunerea vocii in text, ceea ce inseamna un control mai bun asupra functiilor vocale.

Noul telefon va avea si un ecran mai mare, spatiu mai mare de stocare si un buton special pentru asistenta.

Este prima lansare Apple din august, cand managerul Steve Jobs si-a dat demisia in urma problemelor de sanatate. Insa demisia lui Steve Jobs nu ar urma sa umbreasca succesul noului model de telefon.

Sprint, una dintre cele mai puternice companii americane de telecomunicatii ar fi semnat un contract de achizitie cu Apple, urmand sa comercializeze urmatorul iPhone, scrie Wall Street Journal, citand o sursa din interiorul companiei. Intelegerea ar aduce exclusivitate companiei pentru iPhone 5 si ar valora aproape 20 de miliarde de dolari.

Site-ul Gizmodo a lansat insa si ipoteza potrivit careia la evenimentul de marti, Apple ar putea lansa modelul iPhone 4S, si nu iPhone 5, argumentand ca, la lansarile precedente, detalii despre telefon au aparut pe surse in presa de fiecare data, ceea ce acum nu s-a intamplat.

Presa asteapta insa de mai multe luni lansarea noului tip de telefon, dupa ce in august, Apple a redus drastic pretul la iPhone 4.

Ultimele informatii despre iPhone 5 - o lansare fara Steve Jobs

Evenimentul organizat de Apple este distinct, fata de altele similare organizate de companie, lipsit de fastul cu care erau altadate primite noile modele de smartphone - presa speculeaza insa ca motivul ar fi starea precara de sanatate a fostului manager, Steve Jobs.

Citeste si:
Cum l-a resuscitat PSD pe ministrul-clovn din epoca Dragnea. Petre Daea a fost vajnic membru al PCR timp de două decenii
Cum l-a resuscitat PSD pe ministrul-clovn din epoca Dragnea. Petre Daea a fost vajnic membru al PCR timp de două decenii
Petre Daea a fost votat miercuri, 6 iulie, de către membrii PSD pentru portofoliul de ministru al Agriculturii după ce Adrian Chesnoiu a demisionat din funcție ca urmare a unei anchete DNA. Daea...
Liberalii îl izolează tot mai mult pe Nicușor Dan. Condiția nenegociabilă care-i este sugerată pentru a fi candidatul PNL în 2024 SURSE
Liberalii îl izolează tot mai mult pe Nicușor Dan. Condiția nenegociabilă care-i este sugerată pentru a fi candidatul PNL în 2024 SURSE
Liberalii sunt din ce în ce mai nemulțumiți de relația cu primarul Bucureștiului Nicușor Dan. Surse politice susțin, pe de altă parte, că ar există o criză de leadership la nivelul...