Orange aduce iPhone 4 in Romania peste cateva saptamani

Miercuri, 16 Iunie 2010, ora 16:06
1451 citiri
Orange aduce iPhone 4 in Romania peste cateva saptamani

iPhone 4 va intra pe piata din Romania in urmatoarele saptamani, tara noastra urmand sa faca parte din primul val al programului de lansare, alaturi de alte 17 tari.

Noul iPhone va fi adus in Romania de Orange in urmatoarele saptamani, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Cei care doresc sa afle cand vor gasi telefonul in magazine si ce oferta va avea Orange pot completa formularul disponibil pe www.orange.ro/iphone.

Astfel, iPhone 4 ar putea sa apara in Romania in luna iulie, Steve Jobs anuntand la prezentarea din 7 iunie ca noul telefon Apple va ajunge in magazinele din SUA, Japonia, Marea Britanie, Franta si Germania in 24 iunie, iar in iulie va fi trimis in alte18 tari.

Urmatorul val al lansarii iPhone 4 va avea loc in toamna, cand telefonul se va gasi in magazinele din 88 de tari. Aceasta este cel mai rapid program de distribuire al unei generatii de iPhone de pana acum.

Telefonul va fi disponibil in culorile alb si negru. In SUA, modelul de 16GB va costa 199 de dolari iar cel de 32 GB, 299 dolari.

Seful Apple a prezentat noul iPhone 4 la conferinta dezvoltatorilor Apple din San Francisco, in 7 iunie. Inainte sa il arate publicului, Jobs a descris iPhone 4 ca fiind "fara indoiala, cel mai precis lucru si unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am facut". Acesta are o rezolutie mult mai buna, o baterie cu durata mai mare de viata si peste 100 de caracteristici noi.

Designul telefonului a fost schimbat aproape complet, otelul si cele doua parti de sticla oferindu-i un aspect industrial, dar si cu 24% mai subtine decat iPhone 3GS. Cu cei 9,3 milimetri grosime, iPhone 4 este acum cel mai subtire smartphone de pe planeta.

Cea mai importanta schimbare adusa noii versiuni este claritatea imaginii, nemaiintalnita pana acum la un alt telefon. Noul iPhone are o rezolutie de 960x640, de patru ori mai mare decat in prezent ca urmare a unei noi tehnologii numita de Apple Retina Display.

Citeste si:
Partidele noi, discursuri vechi. De ce sunt sortite eșecului majoritatea noilor formatiuni
Partidele noi, discursuri vechi. De ce sunt sortite eșecului majoritatea noilor formatiuni
În ultimele luni scena politică din România a devenit înghesuită cu numeroase noi partide care vor la alegerile din 2024 să detroneze PSD și PNL în opțiunile electoratului. Cu toate astea,...
Nicușor Dan, după un concurs între școli din București: ”Dezvoltarea sportului de masă este o necesitate”
Nicușor Dan, după un concurs între școli din București: ”Dezvoltarea sportului de masă este o necesitate”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, la premierea echipelor finaliste ale unui concurs sportiv desfăşurat între şcolile bucureştene, că dezvoltarea sportului de...