Playtech.ro: Apple nu s-a putut abtine. Toate felurile in care a copiat tot ce-a prins

Autor: PLAYTECH
Joi, 14 Septembrie 2017, ora 22:45
9318 citiri
Playtech.ro: Apple nu s-a putut abtine. Toate felurile in care a copiat tot ce-a prins

Noul iPhone 10 e spectaculos, nimic de zis, costa mult, iar asta enerveaza oameni, dar din cand in cand e nevoie sa ne readucem aminte cea mai importanta filosofie Apple.

iPhone X e un telefon despre care Tim Cook, directorul Apple, a spus ca i-ar placea lui Jobs. Nu stim precis, il luam ca atare, probabil ca i-ar fi placut. Steve Jobs a spus, totusi, inainte de orice iPhone X si iPhone 8, ca nu are incredere in consumatorii produselor sale. "Mare parte din timp, oamenii nu stiu ce vor pana nu le arati", conform unui interviu acordat de fondatorul Apple in urma cu peste 30 de ani revistei Playboy.

Avea dreptate? Probabil. Voiau utilizatorii un iPhone X? Nu stim, nu-i chiar relevant. Conteaza insa ca acest telefon confirma una dintre filosofiile Apple: nu conteaza sa fii primul, conteaza sa o faci cel mai bine. Tocmai de aceea am adunat o lista cu toate "inovatiile" prezentate de Apple odata cu iPhone X, ca sa subliniez ca nu-i vorba de pionierat, ci de livrat cand asteptarile sunt mari. Peste un an mi-ar placea sa revin la acest articol si in dreptul iPhone X sa pun o cifra de vanzari, sa vad daca are vreo relevanta inventia sau inovatia.

Vezi VIDEO AICI cu tot ce au creat altii inainte de iPhone X!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Apple se pregătește să anunțe cel mai puternic procesor al companiei: M4
Apple se pregătește să anunțe cel mai puternic procesor al companiei: M4
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de procesoare, seria M4, destinată să echipeze viitoarele modele de MacBook și computere Mac, conform ultimelor informații. Noile cipuri...
#iPhone X, #iphone, #apple, #Android, #ios , #iPhone