"Rabla" la Apple: Dai iPhone-ul vechi si cumperi unul nou mai ieftin

Marti, 27 August 2013, ora 19:02
3068 citiri
"Rabla" la Apple: Dai iPhone-ul vechi si cumperi unul nou mai ieftin
Foto: Arhiva

Apple pregateste o surpriza fanilor sai, astfel ca ar putea lansa o varianta proprie a programului "Rabla", prin care utilizatorii vor primi o reducere substantiala la achizitionarea noului iPhone, in schimbul vechiului telefon.

Potrivit unor surse citate de Mac Rumors, angajatii magazinelor companiei americane au primit deja notificari in acest sens.

In plus, programul ar putea fi implementat dupa evenimentul pregatit pe 10 septembrie, cand se asteapta lansarea noului iPhone.

Valoarea cuponului de reducere va depinde de modelul, culoarea si starea smartphone-ului, astfel ca pentru iPhone 4 de 16GB si 4S, utilizatorii ar putea primi un discount intre 120 si 200 dolari.

Primele zvonuri legate de aceasta miscare pregatita de Apple au aparut in iunie, cand Bloomberg anunta ca Apple va colabora cu distribuitorul de telefoane mobile Brightstar pentru desfasurarea unui astfel de program.

Apple lanseaza "Rabla" pentru smartphone-uri

Brightstar este implicata in programe similare cu operatorii AT&T si T-Mobile, precum si cu alti producatori de dispozitive mobile, in contextul cererii incurajatoare de pe pietele emergente pentru telefoane iPhone 4 si iPhone 4S returnate.

Conform sursei citate, Apple vrea sa creasca atat vanzarile de telefoane din magazinele fizice (in prezent, ele sunt de doar 20% din total), cat si interesul pentru noile modele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#Apple program Rabla iPhone, #Apple schimbare iPhone vechi, #schimbare iPhone vechi, #program Rabla iPhone , #iPhone