S-a lansat noul iPhone 5S: Se vinde cu aproape 3.000 de dolari pe eBay

Sambata, 21 Septembrie 2013, ora 17:42
3690 citiri
S-a lansat noul iPhone 5S: Se vinde cu aproape 3.000 de dolari pe eBay

Lansarea noului iPhone a provocat cozi uriasi ale celor care au vrut sa cumpere cel mai nou produs al Apple, modelele 5S si 5C. Cei nerabdatori si care nu au mai stat la cozi au putut sa achizitioneze noul iPhone si de pe eBay, la un pret urias, de peste trei ori cat cel oficial.

Un numar record de cumparatori s-au asezat la rand in weekendul in care a fost lansat smartphone-ul Apple, insa nu se stie inca daca gigantul american va depasi vanzarile din anul 2012, de cinci milioane de unitati in primul weekend, noteaza Cnet.

Cozile au fost cel putin la fel de mari ca si la precedentele lansari de iPhone, inclusiv categoria obisnuita de cumparatori care si-au amplasat corturile in zona, cu cateva zile inainte. Spre exemplu, in orase precum New York sau San Francisco, au fost mai multi oameni la cozi decat in anii precedenti. Numarul dispozitivelor vandute in primul weekend va fi facut public de Apple luni.

In New York, un muzician de pe Brooklyn a stat doua saptamani intr-un cort in afara magazinului Apple de pe Fifth Avenue, impreuna cu alti aproximativ 20 de fani ai noului iPhone. Tanarul in varsta de 19 ani a fost primul care a cumparat cate un model 5S si 5C, aceasta fiind limita impusa de companie, informeaza First Post Technology.

Nebunia declansata de noul iPhone: Unde s-a ajuns in SUA

Altii au fost insa si mai iventivi si au scos la vanzare pe eBay, la licitatie, modelul pe care tocmai il cumparasera. Pretul a ajuns la 1.500 de dolari pentru versiunea de 32 de Gb si chiar si intre 2.300 si 3.000 de dolari pentru iPhone 5S de 64 de Gb, care in magazinul Apple costa 850 de dolari.

Noul iPhone 5S are o camera video imbunatatita, un procesor mai rapid si un nou senzor cu amprenta, pentru a spori securitatea. Produsul Apple a fost lansat vineri in 11 tari, impreuna cu mai ieftinul model 5C, cu carcasa de plastic, care este disponibil in cinci culori diferite. In tari precum India, insa, cu multi doritori de iPhone, modelele ar urma sa ajunga de-abia peste patru luni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
AGA companiei de stat Nuclearelectrica (SNN) nu a luat decizia de continuare a proiectului de construire, pe amplasamentul fostei termocentrale pe cărbune de la Doicești, a unei centrale nucleare...
#lansare iPhone 5S, #lansare nou model iPhone, #lansare iPhone 5, #Apple lansare iPhone , #iPhone