Situatie extrem de neplacuta pentru Apple: iPhone 5S se indoaie?

Miercuri, 09 Octombrie 2013, ora 08:30
4395 citiri
Situatie extrem de neplacuta pentru Apple: iPhone 5S se indoaie?
Foto: Arhiva

In timp ce producatori precum Samsung si LG au anuntat ca lucreaza la ecrane flexibile, Apple a reusit acest lucru neintentionat, cu noul telefon iPhone 5S.

Mai exact, unii utilizatori au reclamat ca noul telefon al companiei americane se indoaie... din senin.

Potrivit cultofmac.com, care citeaza publicatia franceza Nowherelse.fr, unii utilizatori au reclamat aceasta problema la dispozitivele lor.

In plus, ei sustin ca nu au facut nimic pentru ca smartphone-ul sa ajunga in aceasta situatie, adica sa se aseze pe el sau sa il tina prea mult timp in buzunar.

Desi acuzatiile par a fi suspecte si inedite, nu este pentru prima data cand un produs al Apple se curbeaza.

Similar, unii utilizatori de iPhone 5 au raportat, anul trecut, ca telefonul lor se indoaie. Partea buna este ca numarul reclamatiilor nu a fost unul foarte mare, iar acest lucru nu a daunat vanzarilor produsului.

Inca o problema pe care o are noul iPhone 5S (Video)

Insa, asa cum arata sursa citata, avand in vedere ca cele doua smartphone-uri au aceeasi carcasa, faptul ca Apple nu a rezolvat problema este o omisiune majora pentru compania americana.

Potrivit rapoartelor de livrari obtinute de la furnizorii taiwanezi de componente, Apple s-a bucurat de vanzari in crestere pe tot parcursul lunii septembrie, sporul fiind deja de 9-10% fata de luna august.

Rezultatul pare cu atat mai bun din moment ce noile modele iPhone 5S si iPhone 5C au intrat la vanzare dupa data de 20 septembrie, iar stocurile initiale de produse au fost limitate in privinta cantitatii si a regiunilor acoperite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#iPhone 5S indoaie, #probleme iPhone 5S, #reclamatii iPhone 5S , #iPhone