Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Toate zvonurile despre noul iPhone 5S - Va da Apple din nou lovitura? (Galerie foto)

Marti, 03 Septembrie 2013, ora 18:30
4946 citiri
Toate zvonurile despre noul iPhone 5S - Va da Apple din nou lovitura? (Galerie foto)
Foto: Business Insider

Peste o saptamana, cel mai probabil Apple va prezenta cel mai nou smartphone al sau, iPhone 5S, in care si-a pus toate sperantele, in contextul unei competitii acerbe cu sud-coreenii de la Samsung si cu sistemul de operare Android de la Google, care castiga tot mai multi clienti.

In plus, compania americana condusa de Tim Cook nu a mai lansat niciun produs de mai bine de un an.

In aceste conditii, atat fanii, cat si reprezentantii Apple asteapta cu nerabdare noul iPhone 5S.

Publicatia Business Insider a realizat o lista cu cele mai credibile zvonuri despre noul terminal.

- Evenimentul de lansare va fi pe 10 septembrie: In acest moment, data nu este confirmata in mod oficial, insa toate sursele interne indica acest lucru. Se pare ca invitatiile vor fi trimise de Apple in urmatoarele zile.

- Cum se va numi noul telefon: Analistii se asteapta ca smartphone-ul sa fie botezat 5S, asa cum s-a mai intamplat si in trecut (dupa a patra generatie iPhone, compania a prezentat iPhone 4S).

- Singura schimbare la exterior? Se pare ca noul terminal nu va beneficia de mari schimbari la exterior, in afara de o noua culoare "din fabrica", anume auriu.

- Si interiorul? In schimb, vor exista cateva modificari importante in interior. Astfel, smartphone-ul va beneifica de un nou procesor, mai rapid, de o baterie mai mare si de o noua camera foto.

- Un procesor mai rapid: Apple deja testeaza un procesor de 64 biti "A7", care ar trebui sa faca telefonul cu 31% mai rapid decat generatia precedenta. In plus, el va imbunatati grafica si animatiile, pentru a fi in concordanta cu noul sistem de operare, iOS 7.

- Camera foto: Unele zvonuri arata ca telefonul va avea o camera foto de 12 MP, care se va descurca mai bine in conditii de luminozitate scazuta. De asemenea, va avea un flash superior celor folosite pana in prezent.

- Noutate: iPhone 5S ar putea recunoaste amprentele, tehnologie care va fi folosita pentru a fi deblocat. Cu toate acestea, acest soft inca nu a aparut nicaieri, desi Apple fabrica noul dispozitiv in milioane de exemplare.

- Doua telefoane: De fapt, Apple urmeaza sa lanseze doua telefoane. iPhone 5C va fi o versiune mai ieftina, cu carcasa de plastic, insa nu se stie exact cat va costa. Cel mai probabil, pretul se va situa intre 400 si 500 de dolari, sub cel cu care se vinde in prezent a cincea versiune, care porneste de la 650 de dolari si poate ajunge si la 1.000 de dolari, la liber.

- Cand va aparea in magazine: Daca luam in considerare strategia Apple de pana acum, noul telefon ar trebui sa fie disponibil in magazine la 10 zile de la lansare, adica incepand cu 20 octombrie.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#zvonuri lansare iPhone 5S, #lansare iPhone 5S, #lansare nou iPhone , #iPhone