Zvonuri despre iPhone 7: Cum ne-ar putea uimi noul telefon Apple

Sambata, 01 August 2015, ora 18:00
11430 citiri
Zvonuri despre iPhone 7: Cum ne-ar putea uimi noul telefon Apple
Foto: Arhiva Ziare.com

Apple urmeaza sa lanseze cel mai nou model de iPhone la inceputul acestei toamne, iar zvonurile despre dispozitiv au inceput sa se inmulteasca.

Tech Insider a facut o lista ce cuprinde informatiile aflate "pe surse" despre smartphone-ul asteptat de majoritatea pasionatilor de gadget-uri.

Acesta este noul iPhone 7? Detalii si imagini cu cel mai asteptat telefon al toamnei (Video)

Va arata la fel ca iPhone 6?

Pe 9 septembrie 2014, Apple a lansat doua telefoane noi, iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Iar daca ne luam dupa istoria recenta a companiei, cel mai probabil, in acest an va fi prezentata doar o versiune imbunatatita a ceea ce gasim deja pe piata.

Tocmai de aceea multi analisti s-au grabit sa boteze viitorul telefon "iPhone 6S". Mai mult, acesta va avea un design similar cu predecesorul sau, pentru ca Apple face schimbari majore o data la doi ani in ceea ce priveste aspectul.

Fratele cel mare

Wall Street Journal a discutat cu firmele care produc componente pentru dispozitivele Apple si a aflat ca iPhone va fi disponibil in doua versiuni: una cu ecran de 4,7 inchi si alta cu display de 5,5 inchi, exact ca la iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

Ar putea avea o carcasa roz

Apple ar putea iesi din zona de confort si ar putea pregati o carcasa roz pentru noul telefon. Aceasta culoare a mai fost folosita la iPhone 5C, insa acest telefon nu prea a fost bine primit de utilizatori.

Un iPhone mai rezistent

Presa din Franta a aflat ca succesorul lui iPhone 6 Plus va avea o carcasa mai rezistenta, care sa nu se indoaie, asa cum s-a intamplat cazul telefoanelor de la Apple lansate anul trecut. Utilizatorii au dat si un nume problemei: bendgate.

Schimbari mari in interior

Ming-Chi Kuo, analist la KGI Securities, considera ca schimbarile aduse la partea hardware vor fi atat de mari incat Apple nu-l va numi iPhone 6S pana la urma si va trece direct la denumirea iPhone 7.

Chiar daca designul va fi asemanator versiunii actuale, imbunatatirile aduse procesorului si altor componente vor fi atat de importante, incat practic va fi vorba de cu totul alt telefon.

In mod normal, modelul S vine doar cu mici imbunatatiri. De exemplu, Apple a adaugat un senzor de amprenta si o camera dual-flash modelului iPhone 5S, in plus fata de iPhone 5.

Mai performant

Bloomberg a obtinut niste informatii potrivit carora Apple a incheiat un parteneriat cu Samsung pentru dezvoltarea unui nou procesor pentru viitorul iPhone. Evident, acesta va fi mai performant.

Cea mai buna camera foto?

Blogger-ul John Gruber sustine ca Apple va aduce imbunatatiri semnificative la camera foto pentru viitorul model de iPhone. El sustine ca va avea doua lentile si va fi capabila sa faca fotografii la fel de bine ca o camera DSLR.

Mai mult control

Cateva zvonuri arata ca Apple va aduce tehnologia Force Touch pentru noul telefon, care este inglobata deja in MacBook-ul de 12 inchi, precum si in ceasul inteligent Apple Watch.

Force Touch va executa comenzi diferite in functie de intensitatea cu care apesi pe display.

Senzorul de amprenta va functiona mai bine

Analistul Ming-Chi Kuo a dat de inteles ca senzorul de amprenta Touch ID va functiona mult mai bine la viitorul iPhone. Pana acum, utilizatorii s-au plans ca acesta poate fi spart destul de usor si ca da eroare de multe ori.

Trei telefoane?

Initial, analistul Timothy Arcuri sustinea ca Apple pregateste si un model de 4 inchi pentru acest an, pe care-l va numit iPhone 6C. Insa se pare ca gigantul IT a renuntat la acest plan.

Noul sistem de operare

Apple deja a prezentat cateva functii ale noului sistem de operare, iOS 9, astfel ca nu exista indoiala ca viitorul iPhone va fi echipat cu acesta.

Printre aplicatiile interesante si functiile noi se numara si un modul ce va consuma mai putin.

Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Omisia mențiunilor cu privire la reducerea consumului de carne din planul ONU pentru luptă împotriva schimbărilor climatice a atras critici din partea experților. Raportul ONU nu aduce în...
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Cotaţiile futures la cacao s-au dublat în mai puţin de trei luni, ceea ce va majora costurile dulciurilor pentru consumatori şi îi va trimite pe producătorii de ciocolată să caute materie...
#zvonuri iPhone 7, #zvonuri iPhone 6S, #zvonuri iPhone nou , #iPhone