Ziare.com

Apple a lansat noua gama de laptopuri MacBook Pro

de Teodora Bodeanu
Joi, 24 Februarie 2011, ora 19:42

   

Apple a lansat noua gama de laptopuri MacBook Pro
Apple a dezvaluit, joi, noua gama de laptopuri MacBook Pro, dotate cu noile procesoare de la Intel, Sandy Bridge.

Gama pentru 2011 de laptopturi MacBook Pro este dotata si cu tehnologia Intel Thunderbolt, care permite conectarea perifericelor si transferul de date cu viteza de 10 gigabiti pe secunda, relateaza Cnet.

A treia mare schimbare a noilor laptopuri o reprezinta placa video integrata. Spre deosebire de modelele anterioare, care foloseau placa video Nvidia GeForce 320M, in cele noi se foloseste HD 3000 GPU, produsa tot de Intel. In cazul modelelor cu ecrane de 15 si 17 inchi, se folosesc placi video produse de AMD, principalul rival al Nvidia.

Apple a dotat MacBook Pro si cu tehnologia FaceTime, de apel video, care a fost prezentata pentru prima data odata cu lansarea iPhone 4.

Cel mai "slab" model MacBook Pro are un ecran de 13 inchi, RAM de 4 GB si hard disk de 320 de GB, pretul fiind de 1.199 de dolari.

Cel mai "puternic" model costa 2.499 de dolari, fiind dotat cu un ecran de 17 inchi, RAM de 6 GB si hard disk de 750 GB.

De asemenea, clientii pot comanda modele imbunatatite, cu RAM de pana la 8 GB, ecrane cu o rezolutie mai buna si 512 GB in plus la hard disk, de pe site-ul Apple.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1460 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor