Apple scoate pe piata un Mac mai ieftin

Joi, 19 Iunie 2014, ora 03:03
3843 citiri
Apple scoate pe piata un Mac mai ieftin
Foto: engadget.com

Despre celebrul iMac al companiei Apple se stie ca e caracterizat de performante tehnice foarte bune, insa si pretul e pe masura. Acum, compania americana vine cu vesti bune.

Noul model anuntat de Apple are o diagonala a ecranului de 21 de inchi, pretul lui ridicandu-se la aproximativ 800 de euro, in comparatie cu cel vechi, de aproximativ 950 de euro, scrie Engadget.

Procesorul noului model este unul de 1,4 Ghz Core i5, acelasi care doteaza laptopul MacBook Air produs tot de Apple. Spatiul lui de stocare nu este unul prea generos, ajungand doar la 500 GB. Cumparatorul are posibilitatea de a-si alege unul de 1 TB sau chiar de 256 GB de tipul solid-state drive.

Iubitorii produselor Apple care se asteptau la un avans tehnologic de la noua lansare a Apple nu vor fi impresionati. Ei mai au de asteptat pana cand cei de la Intel vor scoate pe piata noua generatie de procesoare Broadwell. Acestea vor echipa calculatoarele de tip desktop si promit performante cu totul remarcabile.

Noul model ieftin lansat de Apple este destinat in special celor care vor sa detina un calculator produs de compania americana, insa nu dispun de o suma mare de bani pentru a-l achizitiona.

Quarterly Report - Editia 4

Carburanții se ieftinesc din nou. Cum arată prețurile înainte de creșterea accizelor din iulie
Carburanții se ieftinesc din nou. Cum arată prețurile înainte de creșterea accizelor din iulie
Prețul de la pompă pentru benzină și motorină a scăzut marți, 28 mai. La stația de pe Șoseaua Virtuții din București, Petrom afișează un preț de 7,06 lei pentru benzina standard, în...
Deficitul bugetar atinge o valoare record după doar patru luni
Deficitul bugetar atinge o valoare record după doar patru luni
Deficitul bugetar a ajuns la 3,24% din PIB după primele patru luni ale anului, soldul negativ cifrându-se la 57,29 de miliarde de lei, faţă de 35,88 de miliarde de lei sau 2,06% din PIB după...
#Apple iMac ieftin, #Apple desktop ieftin, #Apple pret Mac , #lansare
Comentarii
Poza Constant
Constant
rank 5
O masina excelenta, un pret corect, o calitate sublima!