Un calculator ieftin lansat de Apple in 2014?

Marti, 15 Octombrie 2013, ora 07:19
2366 citiri
Un calculator ieftin lansat de Apple in 2014?
Foto: inquisitr.com

Compania Americana Apple ar pregati un iMac Ieftin pe care intentioneaza sa il lanseze in anul 2014, afirma un cunoscut analist in domeniu.

Conform opiniei lui Ming-Chi Kuo, analist la compania KGI Securities, Apple ar lucra deja la acest calculator care le poate creste vanzarile cu 10-20%, scrie inquisitr.com.

Coform aceluiasi analist, Apple ar mai pregati si o alta surpriza iubitorilor de gadgeturi. Tot in 2014, dar pana la mijlocul anului, americanii ar urma sa lanseze un iPad de inalta rezolutie, cu un ecran de 9,7 inci.

Mai multe surprize pregatite de Apple

El ar urma sa aiba cea mai mare densitate de pixeli din toate modelele de iPad aparute pana in prezent.

Ming-Chi Kuo a facut si in trecut previziuni corecte in privinta produselor Apple care au fost lansate. El crede ca Apple are nevoie de un iMac ieftin, dupa lansarea celui din 2012.

Cel mai ieftin astfel de model costa 1.299 de dolari, el fiind inaccesibil unui numar mare de potentiali clienti ai companiei americane.

Este posibil ca scaderea pretului sub 1.000 de dolari sa duca la cresterea vanzarilor, cele ale modelului precedent fiind mai scazute decat se estimase initial.

Competitia cu Lenovo si HP este tot mai stransa, iar Apple are nevoie de o scadere a pretului, crede expertul in domeniu. In plus, ei ar avea in proiect si un model Macbook Air de 12 inchi, care sa fie lansat in 2014.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#apple imac ipad calculator, #pret tableta macbook air , #lansare