Exclusiv A vrut intr-adevar Apple sa vina in Romania? Raspunsul gigantului IT

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 08:47
10321 citiri
Exclusiv A vrut intr-adevar Apple sa vina in Romania? Raspunsul gigantului IT
Foto: Arhiva Ziare.com

Presa din Romania a relatat recent ca gigantul american Apple a vrut sa investeasca in tara noastra, dar s-a razgandit din cauza infrastructurii dezastruoase, dupa ce un vicepresedinte al companiei IT a condus sapte ore de la Bucuresti la Brasov.

Ziare.com i-a contactat pe cei de la Apple si i-a intrebat daca relatarile sunt adevarate, iar acestia ne-au spus ca nu au intentionat niciodata sa faca vreo investitie in tara noastra, cel putin nu la nivel oficial.

"Va multumim ca ati luat legatura cu Apple. Nu am o declaratie oficiala sau un comentariu pe care sa il pot atribui cuiva, insa va pot spune ca, aparent, aceste zvonuri sunt lipsite de substanta", ne-a declarat Tanya Ridd, un reprezentant al Biroului de presa al Apple, la solicitarea Ziare.com.

Compania a negat astfel informatiile potrivit carora Romania ar fi ratat acum cativa ani o investitie straina importanta de la Apple la Brasov.

Si Apple a vrut sa vina in Romania: Iata de ce a renuntat

Dezvaluirea a fost facuta de Silviu Savin, partener Ascenta Management si administrator Coresi Business Park, la ZF Live.

Acesta a spus ca Apple ar fi vrut sa vina la Brasov, in 2008-2009, printr-un chirias al Coresi, unde ar fi urmat sa fie deschis un centru pentru suport si back-office, insa a lasat balta aceste planuri din cauza drumurilor proaste.

Silviu Savin a dat si mai multe detalii, spunand ca in perioada in care vicepresedintele Apple ar fi condus de la Bucuresti la Brasov se lucra la centura Ploiesti, iar in ziua respectiva a mai fost si un accident rutier in apropiere de Campina.

Quarterly Report - Editia 4

Lansarea Wi-Fi 7: O revoluție în conectivitate. Cu ce beneficii vine
Lansarea Wi-Fi 7: O revoluție în conectivitate. Cu ce beneficii vine
În cadrul evenimentului CES 2024, Wi-Fi Alliance a anunțat oficial lansarea Wi-Fi 7, promițând performanțe de până la patru ori mai rapide decât versiunea anterioară, Wi-Fi 6E. Noul...
LG renunță la producția de televizoare OLED rulabile
LG renunță la producția de televizoare OLED rulabile
În ultimii ani, LG a impresionat piața cu modelul Signature OLED R, singurul televizor rulabil disponibil. Cu toate acestea, unul dintre motivele pentru care aceste televizoare sunt rare și...
#Apple Romania drumuri proaste, #Apple Romania infrastructura, #Apple venit Romania , #Romania