Si Apple a vrut sa vina in Romania: Iata de ce a renuntat

Marti, 16 Iunie 2015, ora 11:13
7467 citiri
Si Apple a vrut sa vina in Romania: Iata de ce a renuntat
Foto: Arhiva Ziare.com

Romania a ratat multe investitii straine importante, in special din cauza infrastructurii, iar una dintre cele mai mari companii care ar fi putut veni in tara noastra este Apple.

Gigantul american a renuntat la o investitie la Brasov, dupa ce vicepresedintele Apple a facut 7 ore cu masina de la Bucuresti pana in acest oras, a dezvaluit Silviu Savin, partener Ascenta Management, administrator Coresi Business Park, la ZF Live.

Ce pierderi are Ford Romania din cauza infrastructurii - De ce Dacia e avantajata de programul Rabla

Cei de la Apple ar fi vrut sa vina la Brasov, in 2008-2009, printr-un chirias al Coresi, unde ar fi urmat sa fie deschise birourile, insa au lasat balta aceste planuri din cauza infrastructurii dezastruoase din tara noasta.

In perioada in care vicepresedintele Apple a condus de la Bucuresti la Brasov, in zona se lucra la centura Ploiesti. In plus, in ziua respectiva a mai fost si un accident rutier in apropiere de Campina.

Investitorii straini: Iata ce trebuie facut pentru ca institutiile publice sa fie mai eficiente

Dupa ce a facut 7 ore de la Aeroportul Otopeni la Brasov, cei de la Apple si-au dat seama ca proiectul lor nu poate prinde contur in Romania. Ar fi fost primul centru Apple din Europa, pentru suport si back-office.

Quarterly Report - Editia 4

Microsoft Paint va primi noi funcții de generare a imaginilor cu AI
Microsoft Paint va primi noi funcții de generare a imaginilor cu AI
Microsoft a anunțat că Paint va beneficia de noi funcții de generare a imaginilor. Unealta, numită Cocreator, utilizează „algoritmi diffusion-based” pentru a crea imagini pe baza unor...
Lansarea Wi-Fi 7: O revoluție în conectivitate. Cu ce beneficii vine
Lansarea Wi-Fi 7: O revoluție în conectivitate. Cu ce beneficii vine
În cadrul evenimentului CES 2024, Wi-Fi Alliance a anunțat oficial lansarea Wi-Fi 7, promițând performanțe de până la patru ori mai rapide decât versiunea anterioară, Wi-Fi 6E. Noul...
#Apple Romania, #Apple Romania drum Brasov, #Apple drum Bucuresti Brasov, #Apple renuntat Romania , #Romania