Biroul lui Steve Jobs de la Apple este la fel cum l-a lasat inainte sa moara

Joi, 19 Martie 2015, ora 22:38
5440 citiri
Biroul lui Steve Jobs de la Apple este la fel cum l-a lasat inainte sa moara
Foto: Hepta.ro

Biroul regretatului CEO al Apple, Steve Jobs, este neschimbat de la moartea acestuia, care a avut loc in urma cu trei ani.

Informatia a fost dezvaluita de actualul director executiv al companiei, Tim Cook, care sufera si acum din cauza decesului mentorului sau, arata Business Insider.

Cofondatorul Apple a trecut in nefiinta in octombrie 2011, fiind bolnav de cancer, asa ca succesorul sau a decis sa lase biroul neatins pentru a-i cinsti memoria.

Cook a aratat ca acolo se afla pana si desenele facute de copiii lui Jobs.

"Imediat dupa ce a murit nu voiam sa intru in biroul lui, pentru ca simteam ca e coplesitor", a marturisit pentru Fast Company seful Apple, care a avut o prietenie stransa cu mentorul sau.

"Inca nu ne-am decis ce o sa facem cu acea camera", a precizat Cook, care a adaugat faptul ca regretatul geniu din spatele iPhone-urilor si iPad-urilor a fost un om de neinlocuit.

"Nu stiu ce sa zic... numele lui ar trebui sa fie in continuare pe usa. Eu asa simt ca trebuie sa fie, asa mi se pare corect", a marturisit Cook.

Seful Apple arata care e "boala" care macina companiile IT

Jobs nu a vrut ca Cook sa ii ofere o portiune din ficatul sau

Jobs avea cancer si se simtea atat de rau in ultima perioada a vietii sale incat nu se putea ridica din pat.

In ianuarie 2009, medicii i-au spus ca are nevoie de transplant. Intr-o noua biografie, scrisa de reporterul Brent Schlender, se arata ca Tim Cook s-a oferit sa ii dea o parte din ficatul sau.

Intr-o dupa-amiaza, Cook a plecat din casa lui Jobs si a mers direct la spital, unde si-a facut analizele. La fel ca mentorul sau, avea o grupa sanguina rara. A inceput sa faca cercetari si a aflat ca cineva poate sa doneze o parte din ficat unei persoane bolnave.

Steve Jobs l-a refuzat pe amicul Tim Cook, chiar daca asta poate ca l-a costat viata

In fiecare an, in SUA se fac 6.000 de astfel de transplanturi de ficat. Succesul operatiilor e mare, avand in vedere ca organul se regenereaza.

Cu toate acestea, Steve Jobs a refuzat categoric ca Tim Cook sa ii doneze o portiune de ficat. "Steve a tipat la mine doar de patru sau cinci ori, iar acum a fost una din acele dati", a rememorat Cook.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#birou Steve Jobs Apple, #birou Steve Jobs, #Steve Jobs Apple , #Steve Jobs
Comentarii