Apple, dat in judecata pentru o functie a iOS 9

Luni, 26 Octombrie 2015, ora 20:17
3244 citiri
Apple, dat in judecata pentru o functie a iOS 9
Foto: Hepta.ro

Compania Apple este data in judecata pentru o functie a noului sistem de operare iOS 9, care ar creste consumul telefonului mobil.

William Scott Phillips si Suzanne Schmidt Phillips, din Florida, au depus plangere impotriva Apple din cauza functie Wi-Fi Assist, pe motiv ca aceasta companie nu isi avertizeaza utilizatorii ca functia foloseste date, ceea ce duce la costuri suplimentare, informeaza pcmag.com.

Apple, esec costisitor in justitia americana

Procesul deschis vineri la tribunalul districtual din San Jose arata ca Apple ar trebui sa ramburseze clientilor aceste costuri suplimentare, care pot depasi cumulat suma de 5 milioane de dolari.

Functia respectiva porneste automat in iOS 9 si trece pe datele celulare daca semnalul Wi-Fi este slab. Din acest motiv, unele persoane au constatat o crestere importanta a consumului de date.

A.I.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Apple proces iOS 9, #Apple proces consum date , #stiri Apple