Apple ramane fara designerul care i-a consacrat produsele

Vineri, 28 Iunie 2019, ora 08:57
9198 citiri
Apple ramane fara designerul care i-a consacrat produsele
Foto: Arhiva Ziare.com

Jony Ive, designerul care a creat multe dintre produsele legendare Apple, a anuntat ca nu va mai continua sa fie angajatul companiei.

Jony Ive face parte din echipa de design a Apple din 1996 si este cel care a creat designul unor produse precum iPhone, iPad, iPod si Mac. Ive a lucrat pe partea de design si la unele din produsele software ale companiei, el fiind, de exemplu, cel care a prezentat noul design din iOS 7.

Printre primele produse pe care si-a pus semnatura a fost iMac, lansat in 1998. Acesta a fost unul dintre produsele care au contribuit la revenirea in forta a Apple, dupa intoarcerea lui Steve Jobs la conducerea companiei.

Dincolo de produse, Ive a fost implicat si in alte proiecte Apple, precum noul campus Apple Park si magazinele companiei.

Seful Apple, Tim Cook, a emis un comunicat de presa in care, pe langa aprecierea fata de munca depusa de Ive, se arata fericit ca va continua colaborarea dintre acesta si compania pe care o conduce.

Ive isi formeaza acum propria companie de design, prin intermediul careia va lucra in continuare cu Apple dar si cu alti clienti. Aceasta se va numi LoveFrom.

Apple a lansat versiunea beta pentru iOS 18. Cum puteți instala noul sistem de operare
Apple a lansat versiunea beta pentru iOS 18. Cum puteți instala noul sistem de operare
Apple a lansat primele versiuni beta publice pentru iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia, watchOS 11 și tvOS 18, oferind utilizatorilor non-dezvoltatori o modalitate mai sigură de a testa noile...
Samsung pregătește o nouă versiune pentru smartphone-ul Galaxy Z Fold 6
Samsung pregătește o nouă versiune pentru smartphone-ul Galaxy Z Fold 6
După lansarea recentă a modelului Galaxy Z Fold 6, există zvonuri că Samsung ar putea introduce o variantă Galaxy Z Fold 6 Ultra sau Galaxy Z Fold 6 Slim. Conform galaxyclub.nl, Samsung...
#Jony Ive pleaca Apple, #Jony Ive Apple , #stiri Apple
  1. Apple a lansat versiunea beta pentru iOS 18. Cum puteți instala noul sistem de operare
  2. Samsung pregătește o nouă versiune pentru smartphone-ul Galaxy Z Fold 6
  3. Cea mai mare putere din Vest și 800.000 de români loviți de criză: Norvegia, Suedia și Polonia o depășesc
  4. Companii mari din tehnologie, inclusiv Apple, acuzate că au antrenat modele AI folosind clipuri YouTube fără consimțământ
  5. Samsung aduce suport Live Translate pentru apeluri de voce și mesaje pentru majoritatea aplicațiilor de mesagerie
  6. Actualizarea One UI 7 ar putea aduce un alt design pentru telefoanele Android
  7. Spotify se îndreaptă spre o rețea de socializare. Ce funcții noi au făcut ca platforma de ascultat muzică să devină mai mult de atât
  8. Call of Duty: Black Ops 6 va fi disponibil în curând. Cum puteți accesa versiunea beta
  9. Descoperire revoluționară: o posibilă peșteră pe lună ar putea fi folosită drept bază umană de cercetare
  10. Impozitul pe venit nu va ajunge la 16% în 2025 și nici TVA-ul nu va crește, spune ministrul Finanțelor. "Nu s-au purtat niciun fel de discuţii"