Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cozi interminabile in toata lumea pentru cumpararea iPhone 4S

Joi, 13 Octombrie 2011, ora 20:34
1460 citiri
Cozi interminabile in toata lumea pentru cumpararea iPhone 4S

Cozi interminabile se afla in fata magazinelor Apple din metropole precum New York, Londra, Sidney sau Hong-Kog. Cumparatorii sunt incantati de lansarea noului iPhone 4S si s-au asezat la rand cu 24 de ore inainte de punerea in vanzare a telefonului.

Entuziasmmul acestora le-a dat insa batai de cap concurentilor, care au incercat sa rupa randurile prin comercializarea produselor lor la preturi infime.

In Londra, o multime de oameni s-a asezat in fata unui magazin Apple, incepand cu vinerea trecuta, majoritatea fiind membrii Jailbreak, scrie v3.co.uk Aceasta comunitate reprezinta o reinstalare a sistemului de operare de pe iPhone sau iPad, in urma careia utilizatorii pot instala si aplicatii neaprobate de Apple.

Noul telefon de la 4S a starnit aprecieri majore si in China, mai multe zeci de persoane campand in fata unui magazin Apple din Hong-Kong.

Si in Australia este o adevarata desfasurare de forte, grupuri de persoane asteptand nerabdatoare lansarea de vineri a gadget-ului. Insa acest lucru a speriat concurenta, un magazin Samsung aflat in apropiere comercializand pentru doar 2 dolari primele 10 smartphone-uri Samsung Galaxy S II.

Cumparatorii amercani sunt mai putin entuziasmati, motivul fiind posibilitatea achizitionarii lui de pe Internet. Pana acum s-au inregistrat peste 1 milion de precomenzi pentru iPhone 4S.

Noul telefon marca Apple va fi comercializat incepand cu 14 octombrie.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#cozi iPhone 4S, #iPhone 4S , #stiri Apple