Expert american: De ce nu o sa cumpar un ceas Apple

Duminica, 14 Septembrie 2014, ora 10:55
14562 citiri
Expert american: De ce nu o sa cumpar un ceas Apple

Apple Watch nu va aparea pe piata pana la inceputul anului 2015, insa multe persoane interesate de astfel de produse high tech au decis deja sa nu isi cumpere un ceas inteligent.

Aceeasi alegere a fost facuta si de Todd Wasserman, seful Departamentului de Business si Marketing al publicatiei online Mashable, specializata pe tehnologie si retele sociale.

"Arata ca un dispozitiv folositor, elegant si la moda. Pot intelege de ce unii abia asteapta sa il gaseasca in magazinele Apple, dar nu este pentru mine", noteaza Wasserman, care prezinta intr-un material de opinie motivele pentru care nu si-ar cumpara un Apple Watch.

Lansarile Apple: Ceasul atotstiutor si sistemul de plata Apple Pay, prin iPhone 6

El a povestit ca a asteptat doi ani sa apara primul iPhone, pe care si l-a cumparat fara sa stea pe ganduri, dar apoi a observat ca poate avea experiente similare si pe telefoanele cu Android, pentru mai putini bani.

Urmand acest rationament, specialistul scrie: "Apple ar trebui sa creeze ceva cu adevarat extraordinar pentru a ma convinge sa investesc 350 de dolari in acel produs. Ceasul pe care l-au prezentat pare destul de inovator, dar iata cateva motive pentru care nu voi scoate bani din buzunar pentru el".

Lansare iPhone 6: Ce economii vor inflori gratie Apple. Nu cea americana

Todd Wasserman sustine ca a reusit pana acum sa traiasca foarte bine fara un ceas inteligent si nu crede ca cineva ar putea avea cine stie ce beneficii de pe urma Apple Watch, mai ales in contextul in care are deja un smartphone si isi petrece cel putin opt ore pe zi in fata unui calculator.

Ti-ar putea chiar inrautati viata

In plus, expertul sustine ca Apple Watch i-ar putea chiar inrautati viata. "Sa iti poti calcula consumul de calorii si fiecare miscare fizica si sa fii mereu disponibil pentru prieteni si jobul tau pare o reteta buna pentru stres.

In 2014, avem nevoie de mai putin tehnologie in vietile noastre, nu de mai multa. Un studiu recent a aratat ca angajatii sunt conectati la e-mail-urile pe care le primesc 13,5 ore pe zi in medie. De ce am vrea sa avem un mod mai eficient ca aceste e-mail-uri sa ajunga la noi?", se intreaba Wasserman.

Lansare Apple: Tot ce trebuie sa stii despre iPhone 6 si iPhone 6 Plus (Galerie foto)

De asemenea, el spune ca exista modalitati mai ieftine de a-ti monitoriza antrenamentele, in contextul in care aceasta este una dintre cele mai promovate functii ale ceasului inteligent de la Apple.

Un ceas special pentru alergare, care costa in jur de 15 dolari, va afisa cat de repede alergi, ceea ce este tot ce trebuie sa stii daca te antrenezi pentru un maraton, de exemplu, sustine jurnalistul, care ne propune sa ne punem o intrebare: "Intr-o dimineata geroasa de iarna, Apple Watch te va convinge sa alergi prin ninsoare cativa kilometri sau e nevoie de ceva mai profund, ceva ce oricat de multi bani n-ar putea cumpara?".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Apple Watch, #ceas Apple, #ceas inteligent Apple, #ceas Apple defecte , #stiri Apple