Super-masina viitorului, nascuta din colaborarea Apple cu Tesla?

Marti, 18 Februarie 2014, ora 12:05
3598 citiri
Super-masina viitorului, nascuta din colaborarea Apple cu Tesla?
Foto: news.com.au

Doua dintre cele mai mari companii din lume in sectoarele lor de activitate si-ar putea uni fortele pentru a produce masina viitorului. Este vorba despre Apple si Tesla, care au inceput deja discutiile in acest sens.

Elon Musk, cel care conduce compania Tesla, s-a intalnit deja cu Adrian Pierca, reprezentantul Apple, scrie news.com.au. Este posibil ca Apple sa cumpere compania Tesla, care produce in prezent masina electrica Tesla Model S.

Apple nu a mai lansat un produs nou din anul 2010, limitandu-se la a imbunatati linia de produse consacrate.

Analistul Andaan Ahmad, de la banca germana Berenberg, este de parere ca Apple trebuie sa exploreze noi domenii si sa aduca pe piata produse cu totul noi pentru profilul companiei. In caz contrar, castigurile pe care ea le-ar avea in viitor s-ar limita la celebrul iPhone.

Colaborarea Apple cu Elon Musk, cel care conduce compania Tesla, poate aduce pe piata o masina revolutionara. In plus, Musk a sugerat in trecut faptul ca Apple ar putea cumpara Tesla, deoarece dispune de multi bani. Si compania Google este interesata de domeniul auto, lucrand in prezent la proiectul unei masini fara sofer.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#Apple Tesla masina, #Apple preluare Tesla, #Apple planuri tesla , #stiri Apple