Seful Apple vede China drept principala piata a companiei

Vineri, 11 Ianuarie 2013, ora 22:05
2032 citiri
Seful Apple vede China drept principala piata a companiei

Tim Cook, presedintele Apple, a declarat in cadrul celei de-a doua vizite facute in China de cand ocupa pozitia de top in companie, ca estimeaza faptul ca in curand China va deveni cel mai mare client al Apple.

"In prezent, China este a doua cea mai mare piata a noastra. Cred ca va deveni cea mai mare. Cred cu tarie lucrul acesta", a declarat Cook, citat de BBC.

Cook nu a precizat cand ar urma ca piata Chinei sa depaseasca piata americana care este, in prezent, cea mai mare piata a Apple. Apple are in prezent doar 11 reprezentante in China si Hong Kong.

"Continuam sa investim in magazinele de retail si vom deschide si mai multe in urmatorii ani", a declarat acesta. "Avem unele locatii foarte bune, baza noastra de productie este aici si avem parteneri incredibili aici. Ca urmare, este o tara foarte importanta pentru noi".

Cook s-a intalnit cu mai multi oficiali chinezi, partenri de afaceri, clienti si angajati ai Apple. Printre acestia, Cook s-a intalnit si cu presedintele China Mobile.

China Mobile este cel mai mare furnizor de telefonie mobila, la nivel mondial, care in prezent nu ofera in retelele sale iPhone, acesta fiind oferit de catre principalul competitor, China Unicom.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#piata apple china, #tim cook china, #apple prezenta china, #piata china telefonie mobila , #Tim Cook