Despre AQUA Carpatica

AQUA Carpatica este o marca de apa imbuteliata apartinand grupului Valvis Holding, prezenta pe piata din anul 2010. Izvoarele Paltinis si Bajenaru, originare din taramul neprihanit al Bucovinei, au dat nastere unei ape pure si echilibrate in trecerea lor prin zacamintele de roca natural bogate in calciu si magneziu.

Apa pura

Dupa mai bine de 8 ani de studii si analize, AQUA Carpatica minerala natural carbogazoasa a dovedit ca este o apa stabila, bogata in minerale, dar ideala pentru o dieta scazuta in sodiu si, poate cel mai important, cu 0 nitrati. Cu alte cuvinte, este o apa pura. AQUA Carpatica plata are un continut scazut de minerale, intrand in categoria apelor oligominerale.

Toate componentele sale sunt in echilibru perfect, saraca in sodiu si este o apa recomandata de Societatea Romana de Pediatrie pentru prepararea hranei bebelusilor, avand cel mai mic nivel de nitrati dintre toate apele plate din Romania. AQUA Carpatica e prezenta in piata cu apa minerala plata (0.5l, 1.5l si 2 litri) si apa minerala carbogazoasa (0.5l, 1.5l) si carbogazoasa Forte (0.5l, 1.5l).

Legea apei

In primavara anului 2012, AQUA Carpatica a initiat o campanie de schimbare a cadrului legislativ in ceea ce priveste afisarea cantitatii de nitrati pe etichetele tututor apelor din Romania. “Legea Apei” strange sustinatori in continuare, fiind nevoie de 100 000 de semnaturi.

Link-uri utile:

AQUA Carpatica
AQUA Carpatica
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu AQUA Carpatica, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.