AQUA Carpatica: Ce sa nu faci cu apa imbuteliata

Marti, 02 Octombrie 2012, ora 07:44
31820 citiri
AQUA Carpatica: Ce sa nu faci cu apa imbuteliata
Foto: Arhiva

Apa imbuteliata de la AQUA Carpatica este o apa microbiologic pura, cu un continut de minerale indiferent daca este plata sau carbogazoasa, cu multiple beneficii pentru sanatate, de la hidratarea organismului la refacerea echilibrului mineral.

Tocmai insusirile care fac AQUA Carpatica atat de buna pentru consumul zilnic o fac si vulnerabila la factorii externi: continutul de minerale, sticla care ii protejeaza continutul lipsit de flora microbiologica si calitatile sale fizice. In plus, sunt anumite contexte in care calitatile apei sunt diferite.

Pentru a minimiza efectele factorilor exteriori asupra calitatilor si pentru cele mai bune rezultate, AQUA Carpatica va ofera cateva sfaturi pentru pastrarea si utilizarea optima a apei imbuteliate, fie ca e vorba de apa plata sau de cea carbogazoasa:

1. Apa imbuteliata nu se fierbe

Multe mame fierb apa pentru bebelusi inainte de a le pregati biberoanele. In cazul apei plate, acest lucru nu este necesar pentru ca apa este deja filtrata si pura din punct de vedere microbiologic. Prin fierbere, calciul din apa se precipita si ramane pe peretii vasului si nici bebelusii nu mai pot beneficia de o apa echilibrata din punct de vedere al continutului mineral.

AQUA Carpatica - o apa ideala pentru regimurile alimentare scazute in sodiu

2. Apa trebuie ferita de inghet

Atunci cand ingheata o apa minerala (fie plata, fie carbogazoasa), lantul mineralelor se altereaza si cauzeaza precipitarea calciului. Din punct de vedere al calitatilor sale, ea ramane buna de baut, dar va deveni tulbure si inestetica.

4. Apa nu se depoziteaza in soare

Ambalajele de plastic se depoziteaza la temperaturi sub 25 de grade, iar o apa desigilata, chiar daca este in pahar, nu se tine in caldura sau in soare deoarece in contact cu mediul extern isi pierde proprietatile si poate dezvolta flora microbiologica.

Idei de reciclare de la AQUA Carpatica si Breslo - Ghiveciul de 5 litri

5. Copiilor sub 3 ani nu le este recomandat consumul de apa carbogazoasa

Copiii sub trei ani au un organism sensibil si sistemul lor digestiv nu este complet format. Concentratia de minerale din apa carbogazoasa este mult mai mare si poate fi peste limitele admise pentru posibilitatea lor de a le procesa.

6. Apa nu se bea din sticla

In afara de cazurile in care va aflati pe strada sau intr-un loc fara pahare, consumul de apa direct din sticla contamineaza gura sticlei cu flora microbiologica proprie cavitatii bucale, putand cauza aparitia unui miros neplacut in cateva ore. De aceea, de multe ori, vi se pare ca apa capata miros sau gust deranjant.

AQUA Carpatica a strans 40.000 de semnaturi pentru "Voteaza Legea Apei"

7. In cazul in care depuneti efort prelungit, nu beti apa cu CO2 artificial

In timpul efortului, corpul nostru pierde apa, dar si multe saruri minerale. Cea mai rapida metoda de a le reface este prin consumul de apa minerala. Cea cu dioxid de carbon are concentratii mai mari de saruri. Sunt recomandate apele cu CO2 natural (de la sursa) - asa cum este AQUA Carpatica - deoarece acestea nu cauzeaza aciditate, rehidratand si refacand rapid organismul dupa efort.

Ședință decisivă a coaliției PSD-PNL. Este tranșată problema comasării alegerilor. Scenariul care se conturează pentru cele două partide
Ședință decisivă a coaliției PSD-PNL. Este tranșată problema comasării alegerilor. Scenariul care se conturează pentru cele două partide
O şedinţă a coaliţiei are loc, miercuri, în care liderii PSD şi PNL discută din nou subiectul comasării alegerilor, după mai multe încercări în care nu s-a ajuns la o înţelegere...
Asemănări și deosebiri între fosta USL, "cea mai toxică alianţă politică", și coaliția actuală: "Boc și Băsescu au tăiat joburile și au sugrumat mediul privat"
Asemănări și deosebiri între fosta USL, "cea mai toxică alianţă politică", și coaliția actuală: "Boc și Băsescu au tăiat joburile și au sugrumat mediul privat"
Comparații între USL și actualele negocieri care duc la ideea că am avea de-a face cu o repetare a istoriei sunt din ce în ce mai frecvente. Sunt însă și mari diferențe între cele două...
#AQUA Carpatica apa imbuteliata, #efort fizic apa minerala, #copii mici apa carbogazoasa, #apa minerala inghet, #apa imbuteliata fierbere , #stiri AQUA Carpatica