Ziare.com

Ce zic ca au invatat din criza miliardarii Romaniei

Joi, 07 Iulie 2011, ora 10:14

   

Ce zic ca au invatat din criza miliardarii Romaniei
Reduceri de bugete, de personal, abandonarea investitiilor. Criza a fost o lectie pentru intreaga lume. Doi dintre miliardarii romani zic ca cel mai important lucru pe care l-au invatat in criza a fost ca e bine sa strangi bani albi pentru zile negre.

Eficientizarea capitalului uman si al investitiilor a reprezentat strategia omului de afaceri Jean Valvis in ultimii doi ani de criza, care a reprezentat o lectie pentru acesta. El s-a rezumat in acesti trei ani, pe "primele necesitati", relateaza MONEY.ro.

"Am invatat ca trebuie sa fac un efort mai mare de optimizare a operatiunilor. Le-am facut mai rationale, prin eficientizarea la maximum a oamenilor si a capitalului", a declarat omul de afaceri.

Jean Valvis a lansat, anul trecut, pe piata apa minerala Aqua Carpatica, la opt ani dupa ce a vandut compania Dorna Apemin, producatorul apei minerale Dorna, catre Coca-Cola, intr-o tranzactie estimata la aproximativ 40 de milioane de euro. Valvis a vandut in 2008 si afacerea cu lactate La Dorna catre grupul francez Lactalis, intr-o tranzactie evaluata intre 70 si 90 de milioane de euro. Cititi mai mult despre Ce zic ca au invatat din criza miliardarii Romaniei pe Money.ro.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1212 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor