Jucătorii Arabiei Saudite nu vor primi un Rolls-Royce pentru victoria cu Argentina

Sambata, 26 Noiembrie 2022, ora 20:19
4533 citiri
Jucătorii Arabiei Saudite nu vor primi un Rolls-Royce pentru victoria cu Argentina
Arabia Saudită a dat lovitura contra Argentinei

Presa internaţională a scris, în ultimele zile, că jucătorii naţionalei Arabiei Saudite vor primi câte un Rolls-Royce Phantom pentru victoria din meciul cu Argentina, de la Cupa Mondială.

Maşinile, fiecare în valoare de 363.600 de lire sterline, ar fi fost promise de prinţul moştenitor Mohammed bin Salman, informaţie apărută în mai multe jurnale din lume. Însă se pare că totul a pornit de la un mesaj pe twitter al unui stomatolog pakistanez, care era prost informat, notează New York Post.

Selecţionerul Herve Renard a negat informaţiile cu privire la maşinile de lux promise fotbaliştilor: “Nu este nimic adevărat. Avem o federaţie serioasă şi un minister şi nu este momentul pentru aşa ceva. Mai avem de jucat în grupă. Nu ştiu dacă vă amintiţi de conferinţa de presă dinaintea meciului cu Argentina. Am spus că meciul cu Argentina este unul dintre cele trei meciuri importante pe care le avem de jucat. Singurul lucru bun la finalul grupelor este să terminăm pe primul sau pe al doilea loc”, a spus Renard.

Naţionala Arabiei Saudite a învins cu scorul de 2-1 Argentina, în Grupa C a Cupei Mondiale. În al doilea meci din grupă, saudiţii au pierdut cu 0-2 în faţa Poloniei.

Lovitură pentru naționala Argentinei. Anunțul făcut de Lionel Messi
Lovitură pentru naționala Argentinei. Anunțul făcut de Lionel Messi
Jucătorul echipei Inter Miami, Lionel Messi, s-a accidentat în meciul cu Nashville, din manşa secundă a optimilor Ligii Campionilor Concacaf, nu se va putea alătura lotului Argentinei pentru...
Cine e sportiva care se apropie de 100 de victorii în Cupa Mondială
Cine e sportiva care se apropie de 100 de victorii în Cupa Mondială
Mikaela Shiffrin şi-a extins palmaresul la 97 de victorii în Cupa Mondială, americanca impunându-se în ultimul slalom al sezonului, sâmbătă, la Saalbach, relatează Reuters. Shiffrin a...
#Arabia Saudita, #Argentina, #cupa mondiala, #CM 2022, #Qatar 2022 , #Campionatul mondial 2022