Înapoi la listarea arhivei

06 Decembrie 2010 - Politistii aradeni au confiscat peste 2.000 de litri de alcool, in valoare de aproximativ 50.000 de lei

Ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au depistat in locuinta unui aradean apoximativ 2.400 de litri de alcool, dublu rafinat, pentru care nu existau acte de provenienta.

06 Decembrie 2010 - UTA - Magie scurt-circuitata dupa pauza

UTA s-a radiografiat perfect la Iasi: si-a demonstrat uriasul potential in prima repriza, cand a jucat superb, dezvaluindu-si insa slabiciunile din sistemul de aparare, din cauza carora a suferit

06 Decembrie 2010 - Solutii contra etnobotanicelor

ARAD. Deputatul Marius Gondor atrage atentia asupra consumului de plante etnobotanice, care a devenit un real pericol in randul adolescentilor si nu numai.

06 Decembrie 2010 - Aradul, pe primul loc intre orasele medii in privinta exporturilor

Economia Aradului va incheia anul 2010 cu balanta economica pozitiva, valoarea marfurilor exportate de companiile aradene depasind importurile.

06 Decembrie 2010 - Belvedere, la Teatrul Clasic "Ioan Slavici" Arad

Teatrul Clasic "Ioan Slavici" Arad prezinta marti, 7 decembrie, de la ora 19,00, in sala Studio, spectacolul "Belvedere", de Ana - Maria Bamberger. Regia este semnata de Liana Ceterchi iar decorul si

06 Decembrie 2010 - Marius Gondor, despre etnobotanice: "Vom definitiva o formula eficienta pentru incetarea acestui fenomen"

Consumul de plante etnobotanice a devenit un real pericol in randul adolescentilor si nu numai, afirma deputatul aradean Marius Gondor.