Înapoi la listarea arhivei

29 Martie 2011 - 81 de luni pentru autostrada Nadlac-Arad. Curg ofertele pentru lucrari.

Pentru autostrada Arad-Nadlac, nu mai putin de 15 pretendenti si-au aratat interesul pentru cele doua loturi ale autostrazii.

29 Martie 2011 - Laptele praf, in asteptare

ARAD. DSP Arad nu mai are in stoc "lapte praf gratuit pentru sugari" si asteapta bani de la Bucuresti pentru continuarea programului.

29 Martie 2011 - "Scufita rosie si prietenii sai", la Filarmonica de Stat din Arad

Dupa succesul de care s-a bucurat anul trecut, la 32 de ani de la punerea sa in scena la Arad, opereta feerie "Scufita rosie si prietenii sai" se va relua joi, 31 martie, de la ora 19.00, in sala

29 Martie 2011 - Big Brother pentru clasa intai

ARAD. Un parinte din Arad este decis sa nu-si inscrie copilul la scoala daca nu i se permite sa monteze camere de luat vederi in clasa.

29 Martie 2011 - ISU Arad deplange disparitia prematura si nedreapta a plt. Capusan Cristian

Comanda si cadrele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Vasile Goldis" al judetului Arad regreta profund trecerea prematura in nefiinta, dupa o lunga si grea suferinta, a fostului coleg, plt.

29 Martie 2011 - Consiliul Local Civic anunta ca va planta alti 500 de puieti de stejar la Padurea Ceala

Consiliul Local Civic (CLC), principalul organizator al "Saptamanii Pamantului in Arad", a anuntat ca desi evenimentul a luat sfarsit, actiunile ecologiste nu se vor opri aici. Astfel, CLC a

29 Martie 2011 - Un taximetrist aradean este cercetat pentru gestiune frauduloasa

Un taximetrist, de 39 de ani din Arad este cercetat de politisti, dupa ce a fost depistat ca a incercat sa modifice caracteristicile aparatului de taxat montat pe masina cu care isi exercita meseria.

29 Martie 2011 - O batrana din Santana a fost ucisa cu bestialitate in propria casa

O femeie din Santana, in varsta de 79 de ani, a fost gasita moarta in propria casa, in cursul zilei de luni, de niste muncitori care venisera sa-i repare un gard.

29 Martie 2011 - Cei de la Miscarea Aradeana au reusit sa stranga 2.000 de semnaturi pentru realizarea a 12 parcuri

Reprezentantii Miscarii Aradeane au anuntat ca au reusit in ultima saptamana sa sensibilize tot mai multi aradeni cu privire la importanta spatiilor verzi.