Înapoi la listarea arhivei

08 Septembrie 2011 - Suspectati ca au furat dintr-o locuinta

Politistii din Santana au retinut doua persoane suspectate de furt din locuinta. In urma cercetarilor au fost identificati Danut F., de 52 de ani, si Petru M., de 43 de ani, ambii din Santana.

08 Septembrie 2011 - Asociatia Amvest strange rechizite pentru elevii fara posibilitati materiale

Asociatia Amvest organizeaza in perioada 08.09.2011 -16.09.2011 campanie "Drept la Educatie", campanie de strangere de rechizite pentru copii din familiile sarace din Arad.

08 Septembrie 2011 - USL si-a prezentat candidatul

Conservatorii, social democratii si liberalii aradeni au promis ca il vor sprijini pe Gavril Popescu.

08 Septembrie 2011 - Va invitam la..."Sarbatoarea vinului" la Pancota

In parcul central al orasului vor fi standuri cu vin si struguri din podgoria Minis-Maderat.

08 Septembrie 2011 - Ciocnire in plin centrul Aradului

Un Jeep a izbit un Fiat Punto, cu numere de Italia, in plin centrul orasului. Evenimentul rutier a avut loc la intersectia dintre strada 1Decembrie cu Bd.Decebal, colt cu hotel Aradul.

08 Septembrie 2011 - Conflict la discoteca din Ineu

De aproape doi ani dureaza acest conflict care a pornit intre proprietarii casei, primar si patronul discotecii din Ineu.

08 Septembrie 2011 - ULAL Arad: Guvernul arunca pe spatele consumatorilor ineficienta sistemului centralizat de incalzire

Reprezentantii Uniunii Locale a Asociatiilor Locative (ULAL) Arad afirma ca Guvernul face economii la buget, dar arunca pe spatele consumatorilor ineficienta sistemului centralizat de incalzire.

08 Septembrie 2011 - Campania "Drept la Educatie!", spijin pentru copiii nevoiasi aradeni

Asociatia Amvest organizeaza, in perioada 08.09.2011 - 16.09.2011, campania "Drept la Educatie" cu scopul de a aduna rechizite pentru copiii familiilor sarace din Arad.

08 Septembrie 2011 - Politistii aradeni au depistat zeci de persoane date in urmarire de autoritati

Peste 90 de persoane date in urmarire generala au fost retinute de politistii aradeni, in urma activitatilor desfasurate de la inceputul anului si pana in prezent.

08 Septembrie 2011 - DGFP Arad anunta care sunt masurile de sprijinire a contribuabililor aflati in dificultate financiara

Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Arad face publice masurile luate de Guvern pentru sprijinirea contribuabililor aflati in dificultate financiara. A fost reglementat un regim juridic

08 Septembrie 2011 - Se deschide temporar un punct de trecere a frontierei la Variasul Mic

Reprezentantii Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Arad anunta ca, in perioada 10 septembrie (ora 11.00, ora Romaniei) - 11 septembrie (ora 01.00, ora Romaniei) se va deschide temporar

08 Septembrie 2011 - Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident produs pe DN 79

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident produs, in aceasta seara, pe Drumul National 79, intre localitatile Chisineu-Cris si Zerind. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului

08 Septembrie 2011 - Ioan Cristina afirma ca Guvernantii sunt autisti cand vine vorba de problemele oamenilor

Presedintele Filialei Teritoriale PNL Arad, Ioan Cristina, atrage atentia ca 2011 va fi anul in care o noua criza va atinge apogeul in Romania, in ciuda raportarilor triumfaliste ale Guvernului Boc.

08 Septembrie 2011 - Mediul de afaceri aradean, ignorat total de autoritati la prima intrunire a Patronatului Roman

Nici un reprezentant al autoritatilor publice aradene nu a participat, marti dupa-amiaza, la Hotel Parc, la prima intrunire a Filialei Arad a Confederatiei Patronatului Roman.