Înapoi la listarea arhivei

23 Martie 2012 - Dorel Caprar: "Falca minte in ceea ce priveste Parcul Copiilor"

Presedintele PSD Arad, Dorel Caprar, afirma intr-o conferinta de presa ca a constatat faptul "ca Gheorghe Falca si-a schimbat punctul de vedere cu privire la relocarea Parcului Copiilor, cel putin

23 Martie 2012 - Ministrul Transporturilor vine la Arad sa vada de autostrada spre Nadlac

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Alexandru Nazare, va vizita santierul autostrazii Nadlac-Arad in ziua de 24 martie.

23 Martie 2012 - Se reia circulatia tramvaielor in Aradul Nou

Primaria Municipiului Arad si Compania de Transport Public Arad anunta ca incepand din data de 24 martie 2012 se reia circulatia tramvaielor intre Piata Romana si Gara Aradul Nou.

23 Martie 2012 - Se reia circulatia tramvaielor intre Piata Romana si Gara Aradul Nou

Primaria Municipiului Arad si Compania de Transport Public Arad anunta ca incepand din data de 24 martie 2012 se reia circulatia tramvaielor intre Piata Romana si Gara Aradul Nou.

23 Martie 2012 - Galis, despre Aradul Nou: "Administratia Falca doreste sa finalizeze lucrarile in plina campanie electorala"

Florin Galis, presedintele Organizatiei Municipale PNL Arad si purtator de cuvant al USL Arad, atrage atentia opiniei publice si administratiei Falca asupra modului in care se desfasoara lucrarile de

23 Martie 2012 - Horia Brenciu va sustine in luna aprilie un concert la Arad

Horia Brenciu si HB Orchestra pornesc intr-un turneu de 20 de orase. Artistul va strabate toata tara si in premiera va canta in capitala Moldovei, la Chisinau. Anul trecut, pe 25 martie, Horia

23 Martie 2012 - Gheorghe Seculici, multumit de managementul "competent si dinamic" de la Transelectrica

Presedintele PDL Arad, Gheorghe Seculici, precizeaza ca prezenta sa in consiliul de administratie la Transelectrica coincide cu una dintre cele mai faste perioade ale companiei.