Înapoi la listarea arhivei

19 Ianuarie 2013 - O cursa de la Milano nu a putut ateriza la Arad din cauza zapezii

Un avion care venea de la Milano (Bergamo) nu a putut ateriza, sambata, la Arad, unde avea destinatia, din cauza ca pista era acoperita cu zapada.

19 Ianuarie 2013 - Zeci de localitati au ramas fara energie electrica din cauza viscolului

Aproximativ 20 de localitati din judetul Arad au ramas nealimentate cu energie electrica, in aceasta dimineata, din cauza viscolului care a provocat avarii in reteaua electrica, in timp ce traficul

19 Ianuarie 2013 - Studenta criminala s-a apucat de afaceri! Carmen Satran coase goblenuri cu chipul imparatesei Sisi, iar sotul ei le vinde!

Inchisa in Penitenciarul de Maxima Siguranta Arad, Carmen Satran (fosta Bejan) studenta criminala de la Timisoara, s-a gandit ca daca tot coase goblenuri, macar sa scoata profit din ele.

19 Ianuarie 2013 - Directia Generala a Finantelor Publice Arad a solutionat, anul trecut, 2.500 de deconturi de TVA

Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Arad a rambursat, anul trecut, TVA in valoare de 250 milioane de lei, numarul deconturi-lor solutionate fiind de aproximativ 2.500.

19 Ianuarie 2013 - Trupa Marionete va juca duminica, in spectacolul "Cei trei purcelusi si lupul"

Duminica, de la orele 11, Trupa Marionete a Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad va juca in spectacolul "Cei trei purcelusi si lupul", regia Adela Moldovan.

19 Ianuarie 2013 - Gio a schimbat putin foaia, apar dare de optimism in Calea Aurel Vlaicu

Situatia Campioanei Provinciei ramane foarte dificila, chiar grava, insa de doua-trei zile au aparut cateva indicii in directia iesirii din impas. Aceste semnale pozitive nu sunt legate de cel care a

19 Ianuarie 2013 - Traficanti de droguri, retinuti la Arad. Au fost confiscate 12 kilograme de cannabis

Aproape 12 kilograme de cannabis, in valoare de aproximativ 600.000 de lei, au fost ridicate in urma a trei perchezitii efectuate in Arad si a unui flagrant.