Înapoi la listarea arhivei

05 Octombrie 2013 - In prag de iarna, o asociatie de proprietari din Arad are DATORII de peste 1,5 miliarde de lei vechi!

Uniunea Locala a Asociatiilor Locative (ULAL) Arad a dat publicitatii cazul unei asociatii de proprietari ale carei datorii catre furnizorii de utilitati depasesc suma de 150.000 de lei.

05 Octombrie 2013 - Gheorghe Falca: "Eu am dovedit ca sunt responsabil si ma lupt pentru Arad, spre deosebire de domnul deputat Maduta"

Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falca, a trimis un comunicat de presa prin care arata ca: "dupa o lunga ratacire prin minciuni, domnul deputat PSD Flavius Maduta a reusit sa recunoasca evidenta:

05 Octombrie 2013 - Amanta lui Buleu: "A trebuit sa mint ca sa nu ajung langa Adrian Buleu". Vezi ce a spus amanta despre sotie

"Domnii politisti s-au comportat foarte josnic cu mine si a trebuit sa mint ca sa nu ajung langa el", a declarat amanta lui Adrian Buleu, vineri, in fata judecatorilor. Tanara a facut mai multe

05 Octombrie 2013 - Deputatul Caprar si-a deschis cabinet parlamentar la Santana, dar si unul mobil

Dorel Caprar si-a deschis, incepand de azi un cabinet parlamentar in Santana.

05 Octombrie 2013 - Deputatul Ioan Schiau a trecut de la PP-DD la PSD

Ioan Schiau a "prins" Colegiul 3 Arad de pe locul al treilea. Dupa dezintegrarea televiziunii OTV, deputatul a migrat la independenti. Iar de astazi el a trecut la PSD.

05 Octombrie 2013 - Motoare turate pe Valea Deznei: "Sebis Enduro Challenge 2013" - ultima competitie a sezonului!

Orasul Sebis gazduieste sambata, 5 octombrie, ultima etapa a Cupei Regionale "Sebis Enduro Challenge" 2013, etapa ce se anunta extrem de spectaculoasa, atat in timpul concursului cat si dupa, la