Înapoi la listarea arhivei

05 August 2014 - Cadavrul unui barbat, gasit in raul Mures

Cadavrul unui barbat, ramas deocamdata neidentificat, a fost descoperit marti seara, in jurul orei 19.00, pe raul Mures. Cadavrul a fost gasit in zona fabricii de zahar, de catre un barbat care se

05 August 2014 - Iustin Cionca: "Rectificarea bugetara a lui Victor Ponta este una negativa iar victimele acesteia sunt comunitatile locale"

Iustin Cionca, prim-vicepresedinte al PDL Arad, este de parere ca rectificarea bugetara pe anul 2014 este una negativa, "chiar daca premierul Victor Ponta minte si spune ca aceasta este una pozitiva"

05 August 2014 - Ioan Cristina, despre membrii PLR: "Au ales sa ramana atasati de PSD, precum un breloc"

Senatorul Ioan Cristina nu se arata ingrijorat de plecarea unor membri ai PNL Arad la Partidul Liberal Reformator. Acesta a precizat ca PNL a ales o constructie politica noua, alaturi de PDL, pentru

05 August 2014 - Vin Zilele Aradului! Vezi ce evenimente vor avea loc in orasul nostru!

La fel ca in fiecare an, la jumatatea lunii august, orasul nostru imbraca straie de sarbatoare. Pregatirile pentru cea de-a XII-a editie a Zilelor Aradului, care vor avea loc in perioada 15 - 24

05 August 2014 - Primul lot al Autostrazii Nadlac-Arad, de 22 de kilometri, asfaltat in intregime

Primul lot al Autostrazii Nadlac-Arad, care are o lungime de 22 de kilometri, a fost asfaltat in intregime. Pana la sfarsitul lunii august urmeaza sa fie turnat si stratul de uzura. Reprezentantii

05 August 2014 - CAS Arad finanteaza recuperarea medicala

Aproape jumatate de milion de lei au fost alocati furnizorilor, pe perioada iulie-decembrie 2014.

05 August 2014 - Gheorghe Zamfir aniverseaza 50 de ani de cariera, la Arad

Miercuri, 6 august, Teatrul de Vara Ethos va gazdui un spectacol aniversar care il are in prim plan pe maestrul Gheorghe Zamfir. Evenimentul va incepe la ora 20.30 si intrarea este libera.

05 August 2014 - Femeile din PDL Arad se reorganizeaza cu un scop precis: SCHIMBAREA Dorinei Chambree cu Adriana Chirilov!

PDL Arad continua demersul de a alege noi structuri de conducere in ceea ce priveste organizatiile de femei din judet, se arata intr-un comunicat de presa al democrat-liberalilor.

05 August 2014 - Soc pentru Rohozneanu! Trebuie sa execute 26 de ani, o luna si 20 de zile de inchisoare

Utu Rohozneanu trebuie sa execute peste 26 de ani de inchisoare, potrivit unei sentinte a Tribunalului Bucuresti.

05 August 2014 - S-au facut sapani pe pamant

Vanzarea libera a terenurilor este conditionata de reguli stricte pe care proprietarii trebuie sa le respecte.

05 August 2014 - Asfalt pe autostrada Nadlac-Arad

Constructorul a reusit sa toarne primul strat pe asfalt pe toata lungimea autostrazii Nadlac-Arad.

05 August 2014 - Andrei Gag participa la Europene!

Federatia Romana de Atletism a anuntat, la inceputul saptamani, ca va fi reprezentata de 24 de sportivi la Campionatele Europene de la Zurich (Elvetia), care se vor desfasura in perioada 12-17 august.

05 August 2014 - Sute de absolventi de liceu, la Biroul de somaj

Cu sau fara diploma de bacalaureat, peste 400 de absolventi de liceu din Arad vor sa obtina indemnizatie de somaj, crescand usor rata somajului in judet.

05 August 2014 - Peste 1.500 de aradeni, prezenti la festivalul de folk de la Bulci

Festivalul de la Bulci "Maris Fest" a concurat serios cu cel de la Vama Veche in privinta atmosferei si a numelor mari care au urcat pe scena din micuta localitate aradeana. Aflat la cea de a sasea

05 August 2014 - "Miorita", la Arad: SCANDAL la o STANA de langa Simand: Un CIOBAN a fost SNOPIT IN BATAIE!

Un scandal intre doi ciobani s-a terminat la spital pentru unul dintre cei implicati. Acesta s-a trezit lovit cu o bata de lemn iar agresorul sau este cercetat pentru vatamare corporala grava.