Înapoi la listarea arhivei

10 Aprilie 2021 - I-au spart geamul de la masina, dupa care i-au furat lucrurile de valoare

In urma aparitiei in mass-media a imaginilor cu persoanele care sustrag bunuri dintr-un autoturism, facem urmatoarele precizari:

10 Aprilie 2021 - Rudele pot veni cu hainele pentru cei decedati, cand se prezinta pentru identificarea corpului

Pacientii infectati cu virusul SARS CoV-2, care decedeaza in spital, pot fi imbracati cu haine puse la dispozitie de familie sau de catre reprezentantul legal.

10 Aprilie 2021 - Hotii au plecat cu doua mii de lei

"In ziua de 8 Aprilie a.c., in jurul orei 14,00, persoane necunoscute, prin spargerea geamului unui autoturism parcat pe str. Episcop Roman Ciorogariu, au sustras un portmoneu cu documente personale,

10 Aprilie 2021 - Pacientii internati cu Sars-Cov-2 pot fi vizitati timp de 15 minute de familiile lor

Persoanele care dezvolta o forma grava a bolii vor putea fi vizitati de catre un membru al familiei, pentru 15 minute, incepand de azi, 10 aprilie.

10 Aprilie 2021 - Amenzile pentru nerespectarea masurilor continua: au fost aplicate 145 de sanctiuni

Politistii aradeni, impreuna cu jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Arad, au desfasurat actiuni de verificare cu privire la respectarea masurilor impuse in contextul starii de alerta.

10 Aprilie 2021 - Numarul somerilor s-a triplat in urma pandemiei, in Arad

Numarul somerilor a crescut semnificativ in judetul nostru. Conform AJOFM Arad, fata de acum un an, pandemia a facut diferenta.

10 Aprilie 2021 - A fost prins de politisti cu 10.000 de tigari de contrabanda

Politistii Postului de Politie Zadareni au depistat un tanar de 24 de ani din judetul Timis, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Bodrogu Nou.

10 Aprilie 2021 - La furat de portofele, in miezul zilei

Doi tineri, cel mai probabil minori, au fost surprinsi de camerele de supraveghere montate pe o cladire situata pe strada Episcop Roman Ciobotariu din municipiul Arad, in timp ce furau un portofel