Înapoi la listarea arhivei

01 Mai 2021 - Adrian Sulca a cucerit medalia de aur la Openul European de judo de la Zagreb

Sportivul roman Adrian Sulca a cucerit medalia de aur la Openul European de judo de la Zagreb, sambata, la cat. 73 kg, dupa ce l-a invins in finala pe italianul Augusto Meloni, informeaza Agerpres.

01 Mai 2021 - HRISTOS A INVIAT! "Suntem din nou impreuna! Bucuria Invierii sa ne cuprinda pe toti si sa o ducem acolo unde este intuneric si suferinta" - PS Emilian Crisanul

Frumos ne-a fost Gaiul asta seara! Credinciosi, tineri de toate varstele, lumina, flori, lumanari, asezare, impreuna-rugaciune, bucurie! Si ce bucurie! E Noaptea Invierii 2021, iar daca o privim prin

01 Mai 2021 - Lumina Sfanta de la Ierusalim a ajuns la Arad

Arhiepiscopul Aradului, Dr. Timotei Seviciu, a preluat Lumina Sfanta adusa de la Ierusalim si, a impartit-o apoi parohiilor din judet

01 Mai 2021 - Cartierele Aurel Vlaicu, Bujac si Gai vor intra in curatenia de primavara

De joi, 6 mai continua curatenia de primavara in cartierele Aradului. La rand acum vin acum cartierele Aurel Vlaicu, Bujac si Gai. Astfel se va interveni in Vlaicu stanga si Bujac, timp de sapte zile

01 Mai 2021 - Ultrasii extrem de suparati pe UTA dupa esecul cu Chindia

"Mesaj pentru baietii aia foarte relaxati care bat mingea din cand in cand pe stadionul nostru: nu ne mai intereseaza ce faceti si cum va comportati, dar daca retrogradati UTA, aveti maxim o ora sa

01 Mai 2021 - Sfanta Lumina a coborat la Ierusalim! Hristos lumineaza tuturor!

Hristos lumineaza tuturor! Minunea pogorarii Sfintei Lumini a avut loc astazi, la ora 13., in Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim.

01 Mai 2021 - Aproape 1.700 de persoane vaccinate, in 24 de ore

Situatia privind persoanele

01 Mai 2021 - (VIDEO) Copiii din 39 de parohii din Arhiepiscopia Aradului au cantat Prohodul, in cadrul concursului "In mormant, Viata"

Ca ieri, Duminica Ortodoxiei, iar astazi, deja la doar cateva ore distanta de momentul in care spune-vom "Hristos a inviat!", dandu-ne unii altora Lumina.

01 Mai 2021 - Amenzi incasate de aradeni pentru nerespectarea masurilor impuse

Politistii aradeni, impreuna cu jandarmii din cadrul IJJ Arad, au desfasurat actiuni de verificare cu privire la respectarea masurilor impuse in contextul starii de alerta.

01 Mai 2021 - Si-a lovit sotia cu o sticla, provocandu-i leziuni

Agentii de politie au emis un ordin de protectie provizoriu, pe numele unui aradean de 36 de ani, care ar fi adresat injurii si amenintari sotiei sale.

01 Mai 2021 - Politistii aradeni au verificat 28 de agenti de securitate: au fost aplicate amenzi de 11.000 de lei

Oamenii legii au desfasurat o actiune de verificare a societatilor comerciale prevazute cu paza umana din municipiu si judet.

01 Mai 2021 - Tot mai multi aradeni se urca beti la volan

Politistii aradeni au depistat, la sfarsitul acestei saptamani, mai multi barbati care au condus sub influenta alcoolului.

01 Mai 2021 - Opt ani de la disparitia lui Abel Apostol

Cadavrul lui Abel, in continuare de negasit

01 Mai 2021 - Donatii pentru patrupezi din partea Politistilor Biroului pentru Protectia Animalelor Arad

Politistii Biroului pentru Protectia Animalelor Arad au facut o vizita "de lucru" in mai multe adaposturi din municipiu si judet.

01 Mai 2021 - Un cadavru a fost gasit plutind pe Mures, in zona Padurii Ceala

Un barbat a apelat la SNUAU 112 ieri, in jurul orei 16.50, sesizand ca, in zona plajei "Zori de zi", din Padurea Ceala, este un cadavru care pluteste pe raul Mures.

01 Mai 2021 - Trupul femeii disparute in urma cu o saptamana a fost gasit in Mures, in apropiere de Zori de Zi

ARAD . Trupul neinsufletit al

01 Mai 2021 - Donatii pentru copiii defavorizati, din partea politistilor aradeni impreuna cu Universitatea de Vest "Vasile Goldis"

Politistii Biroului Siguranta Scolara, impreuna cu cei ai Sectiei 10 Rurala Gurahont, in parteneriat cu Universitatea de Vest "Vasile Goldis" din Arad, au organizat doua actiuni, in zone defavorizate