Analiza misiunilor si interventiilor Inspectoratului pentru situatii de urgenta "Vasile Goldis" Arad in contextul pandemiei de COVID 19 in judetul Arad pentru perioada 15.03 - 15.05.2020

Sursa: Arad City
Vineri, 22 Mai 2020, ora 17:15
30 citiri
Unitatea a fost implicata activ in gestionarea acestei situatii de urgenta inca de la debutul cazurilor in Romania si in judetul Arad.
Comanda unitatii a fost implicata in procesul decizional de la nivelul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, in perioada analizata, avand loc 13 sedinte si 12 intalniri ale Grupului de Suport Tehnic.
Incepand din 12.03.2020, ora 20.00 a fost operationalizat Centrul Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei cuprinzand reprezentanti ai ISU, IPJ, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.