Atac descreierat a lui Daniel Funeriu la adresa artistului Tudor Gheorghe: "Mizerabile rapsod... e degeaba cu tine: sa-ti fie rusine, canalie talentata!"

Marti, 28 Ianuarie 2020, ora 22:56
145 citiri
Am trait sa o vad si pe asta: cineva bate campii mai ceva ca Andrei Caramitru, recunoscut pentru iesirile sale, aproape toate absurde si penibile, ignorante, lipsite de orice temei logic si de bun simt. Cel care a reusit "rara performanta" este, din nefericire, un aradean, chiar fost ministru al Educatiei: Daniel Funeriu. Acesta, fara o minima documentare, a iesit cu gura inainte si a tunat la adresa artistului Tudor Gheorghe, folosind un limbaj grobian, descreierat si animalic: "Bai Tudor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.