Campanie DSP: "Un stil de viata sanatos si controlul comportamentelor cu risc iti maresc sansele de a nu deveni pacient oncologic!"

Sursa: Arad City
Marti, 03 Mai 2022, ora 14:15
51 citiri
Directia de Sanatate Publica a judetului Arad, prin compartimentul Evaluarea si Promovarea Sanatatii, organizeaza in luna mai 2022 campania privind cancerul.
Cancerul reprezinta una dintre principalele cauze de deces, potrivit rapoartelor privind "Starea sanatatii in UE" si a doua cauza de mortalitate dupa bolile cardiovasculare. Boala neoplazica nu afecteaza insa doar sanatatea si viata pacientului ci greveaza intregul sistem de sanatate si protectie sociala, afectand totodata prin diminuarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.